Lifestyle|03.02.2019 13:27

Η Ράνια Θρασκιά είναι ξανά ερωτευμένη (pics)

Newsroom

Νέα αγκαλιά φαίνεται πως βρήκε η όμορφη παρουσιάστρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ράνια Θρασκιά. Πρόκειται για τον 45χρονο καρδιοχειρουργό Ιωάννη Παραλίκα, ο οποίος είναι επιμελητής χειρουργός θώρακος και καρδιάς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, το ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν από μερικές εβδομάδες στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας. Οι δυο τους κάθισαν απέναντι και όχι δίπλα-δίπλα, ίσως επειδή ήθελαν να κρατήσουν τις απαραίτητες αποστάσεις ανάμεσά τους, ώστε να μην προκαλέσουν τα βλέμματα των γύρω τους. 

Ράνια Θρασκιά και Ιωάννης Παραλίκας (Φωτογραφία: Papadakis Press)

Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς και όσο η ατμόσφαιρα γινόταν πιο κεφάτη σε συνδυασμό με το ποτό, οι δυο τους άρχισαν να χαλαρώνουν και να ανταλλάσσουν ερωτικές ματιές.

Ράνια Θρασκιά και Ιωάννης Παραλίκας (Φωτογραφία: Papadakis Press)

Μετά το δύσκολο διαζύγιό της με τον Αντρέα Φωτόπουλο, η Ράνια Θρασκιά έχει πλέον γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή. Το ζευγάρι που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας του 2008, έχει αποκτήσει δύο γιους. 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

σχέσηκαρδιοχειρουργόςΡάνια Θρασκιά