Lifestyle|07.02.2022 11:30

David Beckham: Αγνώριστος πριν από 25 χρόνια - Μέσα στο «φτωχικό» διαμέρισμα που έμενε με την Victoria

Newsroom

Ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής, Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) στις αρχές της καριέρας του και σε ηλικία μόλις 22 ετών, έκανε μια ξενάγηση στον παρουσιαστή του «Sky Sports» Ρομπ ΜακΚάφερι, στο σπίτι αξίας 150.000 λιρών, που μοιραζόταν εκείνες τις εποχές με την Βικτόρια στο Σάλφορντ. Η εικόνα του «τότε» απέχει έτη φωτός από τη σημερινή. Ο 46χρονος Μπέκαμ έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη στο podcast «River Cafe’s Table 4» και θυμήθηκε πολλά από την καριέρα του που ξεκίνησε στα 17 και έγραψε ιστορία στα γήπεδα. 

Ανάμεσα στις αναμνήσεις το βίντεο της ξενάγησης στον Ρομπ ΜακΚάφερι που τραβήχτηκε το 1997. Το ζευγάρι μόλις δύο χρόνια αργότερα μετακόμισε στο κτήμα τους 12 στρεμμάτων - το ονομαζόμενο Ανάκτορο του Μπέκιγχαμ. Το αγόρασαν έναντι 2,5 εκατομμυρίων λιρών και το πούλησαν το 2013 για 13 εκατομμύρια λίρες.

 

Την εποχή που τραβήχτηκε το βίντεο, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ διένυε τις πρώτες του ημέρες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και όπως βλέπει κανείς κάνει μια περιήγηση στο λιτό σαλόνι του – με σκούρες κουρτίνες, έναν λευκό δερμάτινο καναπέ, τρόπαια και μία φωτογραφία-αντίγραφό του σε φυσικό μέγεθος. «Η μαμά της κοπέλας μου ήθελε ένα μεγάλο αντίγραφό μου» εξήγησε ο νεαρός Μπέκαμ.

Οι Μπέκαμ, οι οποίοι είναι παντρεμένοι από το 1999 και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, μοιράζουν το χρόνο τους ανάμεσα στην κύρια οικογενειακή τους κατοικία, μια έπαυλη στο Χόλαντ Παρκ αξίας 31 εκατομμυρίων λιρών, μια αγροικία στο Κοτσγουόλντς αξίας 6 εκατομμυρίων λιρών και ένα διαμέρισμα 19 εκατομμυρίων λιρών στο Μαϊάμι. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το ζευγάρι διατηρεί και εξοχική υπερπολυτελή κατοικία και στο Ντουμπάι.

 

Ντέιβιντ Μπέκαμ - H Βικτόρια τρώει επί 25 χρόνια το ίδιο φαγητό

Η Βικτόρια Μπέκαμ έχει δηλώσει εδώ και χρόνια ότι τηρεί ένα πολύ αυστηρό πρόβλημα διατροφής, σε κανέναν όμως δεν πήγαινε το μυαλό ότι τρώει το ίδιο γεύμα κάθε μέρα, εδώ και 25 χρόνια! Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο podcast «River Cafe’s Table 4» ανέφερε ότι η γυναίκα του τρώει μόνο ψητό ψάρι και λαχανικά στον ατμό: «Από τότε που γνώρισα τη Βικτόρια, τρώει μόνο ψητά ψάρια με λαχανικά στον ατμό και πολύ σπάνια θα παρεκκλίνει από αυτό», ενώ πρόσθεσε πως μόνο μία φορά του έκανε το χατήρι να δοκιμάσει κάτι άλλο.

«Η μόνη φορά που πιθανότατα μοιράστηκε κάτι που ήταν στο πιάτο μου ήταν όταν ήταν έγκυος με τη Χάρπερ και ήταν το πιο εκπληκτικό πράγμα. Χωρίς αμφιβολία μία από τις αγαπημένες μου βραδιές. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι ήταν, αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν το έχει φάει ξανά από τότε», συμπλήρωσε.

 

Το ζευγάρι νιώθει μεγάλη συγκίνηση με τα επαγγελματικά βήματα του γιου τους, Ρομέο, ο οποίος φωτογραφήθηκε για το περιοδικό GQ Κορέας. Ο 19χρονος Ρομέο Μπέκαμ (Romeo Beckham), ποδοσφαιριστής της ομάδας Fort Lauderdale και... ο πλουσιότερος από όλα τα παιδιά της διάσημης βρετανικής οικογένειας, φαίνεται πως δεν έχει εγκαταλείψει την δεύτερη αγάπη του, το μόντελινγκ, καθώς και το παρελθόν έχει συνεργαστεί με διάσημους σχεδιαστές για τις καμπάνιές του και έχει χαρακτηριστεί ένας από τους πιο καλοντυμένους νεαρούς Βρετανούς από το GQ.

 

Νονοί του είναι ο χαρισματικός Έλτον Τζoν και η εντυπωσιακή Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, ενώ σύμφωνα με το Forbes -αν και βρίσκεται σε τόσο νεαρή ηλικία - ο Ρομέο είναι ήδη πολυεκατομμυριούχος, μετά το συμβόλαιό του με την Puma.

Ντέιβιντ Μπέκαµειδήσεις τώραποδοσφαιριστήςΒικτόρια Μπέκαμ