Lifestyle|03.02.2019 21:21

Η Θεοδώρα Κουρούπη αποχώρησε από το «Power Of Love» (vid)

Newsroom

Το μεσημέρι της Κυριακής (3/2) πραγματοποιήθηκε άλλο ένα «Power Of Love – Gala» γεμάτο παρεξηγήσεις και εντάσεις, ενώ η ψηφοφορία της εβδομάδας έκρυβε εκπλήξεις.

Από τη συγκεκριμένη διαδικασία, εξαιρέθηκαν η Έλενα και ο Ίον, που βγήκαν ως προστατευμένα μέλη των παικτών και η Άννα με τον Παύλο ως οι αγαπημένοι παίκτες του κοινού, με τον τελευταίο να κερδίζει και τα 2.500 ευρώ.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν οι δύο νέοι παίκτες, ο Παύλος Τερζόπουλος και η Θεοδώρα Κουρούπη. Οι κανόνες του παιχνιδιού φαίνεται πως άλλαξαν για άλλη μια φορά, αφού τελικά οι παίκτες του σπιτιού ήταν εκείνοι που αποφάσισαν ποιος από τους δύο θα φύγει, ψηφίζοντας αρνητικά.

Τελικά, από το σπίτι της αγάπης ψηφίστηκε να αποχωρήσει η Θεοδώρα Κουρούπη, η οποία έγραψε στα social media: «Μπορείτε να δώσετε την θετική σας ψήφο ξανά μετά την λήξη του. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα σας και για την στήριξη».

Στο τέλος του επεισοδίου, η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε ότι ο αγαπητός παίκτης θα επιστρέψει στο «Power of love» τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου.

 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

ΣΚΑΪPower of LoveΜαρία Μπακοδήμου