Lifestyle|10.02.2022 09:52

Κώστας Χατζηχρήστος: «Είχε μπει στο νοσοκομείο για αποτοξίνωση» αποκαλύπτει η τελευταία σύζυγός του

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε η τελευταία σύζυγος του Κώστα Χατζηχρήστου, Βούλα, η οποία μένει στην Κερατέα παρέα με τα ζωάκια της από το 2010. «Μπορώ και διαχειρίζομαι τη μοναξιά μου. Δε θα μπορούσα να βρω καλύτερο σύντροφο από τον Κώστα για να φτιάξω ξανά τη ζωή μου. Γιατί να χαλάσω αυτό που είχα; Εξυπακούεται ότι ζω με τις αναμνήσεις, για μένα ο Κώστας είναι σαν να είναι εδώ» δήλωσε. 

Αναφορικά με την περιουσία του ηθοποιού, η Βούλα Χατζηχρήστου είπε πως «ο Κώστας είχε μοιράσει όλη του την περιουσία στα παιδιά του κι εγώ ξόδεψα όλη μου την περιουσία για να τον στηρίξω. Είχα μεγάλη περιουσία, αλλά πάει… Πέρασα τόσο καλά με τον Κώστα, που χαλάλι όλα. Κρατάω επαφές με τη Μαριαλένα, την κόρη του Κώστα».

Η ίδια δε δίστασε να προχωρήσει και σε μία αποκάλυψη. «Έχω σπουδάσει αρχιτέκτων μηχανικός. Όταν γνώρισα τον Κώστα έκλεισα το γραφείο και σταμάτησα να εξασκώ το επάγγελμα. Ο Κώστας έπινε πολύ και είχε μπει στο νοσοκομείο της αεροπορίας για αποτοξίνωση και μετά όλα καλά. Μου έλεγαν ότι έχει δυο μήνες ζωής, εγώ έλεγα ότι θα το προσπαθήσω και τελικά έζησε 10 χρόνια».

Η Βούλα Αρβανιτάκη - Χατζηχρήστου πορεύτηκε μαζί με τον ηθοποιό περίπου 15 χρόνια, ενώ ήταν παντρεμένοι τα τελευταία δέκα χρόνια της κοινής ζωής τους.

αποτοξίνωσηΚώστας Χατζηχρήστοςειδήσεις τώραHappy Day