Lifestyle|10.02.2022 13:40

Μιχαήλ Βαρθακούρης για το ψυχοσωματικό του πρόβλημα: «Νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο»

Newsroom

Ο μεγάλος γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη ΠάριουΜιχαήλ Βαρθακούρης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη»  και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε με την καρδιά του, στη δημοσιότητα των γονιών του, στη φωτογραφία αλλά και στον αδελφό του, Νίκο ή αλλιώς «Good job Nicky». 

«Έχω τον απόλυτο σεβασμό για τον Νικόλα. Eίναι ο καλύτερος μου φίλος στον πλανήτη, η αδελφή μου ψυχή. Έχουμε μεγαλώσει ο ένας τον άλλον, περνάγαμε πολύ χρόνο μαζί λόγω του ότι οι γονείς μας δούλευαν ατέλειωτες ώρες» ανέφερε ο Μιχαήλ για τον αδελφό του, ενώ στη συνέχεια θύμισε στους τηλεθεατές πως έχει συνεργαστεί με τη μητέρα του, σε εκπομπή της που προβαλλόταν το Σαββατοκύριακο. «Ήμουν γυμνάσιο. Καθημερινά σχολείο και Σαββατοκύριακο με τη μητέρα μου και τον Θανάση Πάτρα. Περνούσαμε όμορφα. Έβγαινα έξω και έκανα συνεντεύξεις».

Παράλληλα, αποκάλυψε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε στο παρελθόν. «Πέρασα τις δυσκολίες μου, με σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα. Το άγχος μου προκάλεσε αρρυθμίες στην καρδιά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που το έπαθα, νόμιζα ότι θα μείνω στον τόπο. Δεν ήθελα να δείξω για τρία χρόνια στους γονείς μου και στο Νικόλα το τραγικό της κατάστασης που πέρασα, στη μητέρα μου το έδειχνα κάπως παραπάνω».

Κλείνοντας, ανέφερε πως σε ηλικία 18 ετών, συνειδητοποιήσει το μεγαλείο του πατέρα του και πώς ο κόσμος τον κοιτάζει. «Τότε κατάφερα να καταλάβω περί τίνος πρόκειται και τι σημαίνει Γιάννης Πάριος. Το ίδιο έγινε και με τη μητέρα μου. Όλοι έχουν να που μια καλή κουβέντα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα, σε οποιοδήποτε βάθρο προσπαθήσεις να φτάσεις στην καλλιτεχνική σου πορεία. Είχα καταλάβει την ύπαρξη των φωτογράφων από νωρίς στη ζωή μας. Αλλά δεν ήταν κάτι που με ενόχλησε, όσο ενοχλούσε τους γονείς μου. Καμία φορά στεναχωριόντουσαν γιατί δεν υπήρχε σεβασμός». 

Γιάννης ΠάριοςGood Job NickyΣοφία Αλιμπέρτηειδήσεις τώραΜιχαήλ Βαρθακούρης