Lifestyle|11.02.2022 12:57

Δημήτρης Άνθης στη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη: «Ήρθα για να στηρίξω τα θύματα»

Newsroom

Δεκτό έκανε τελικά το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, το αίτημα του συνηγόρου του Δημήτρη Λιγνάδη για ολιγοήμερη διακοπή της δίκης, λόγω φόρτου εργασίας. Αντίθετη ήταν η άποψη των δικηγόρων των 4 μηνυτών, οι οποίοι υποστήριξαν ότι δε θα πρέπει να διακοπεί η διαδικασία, καθώς ήδη έχει παραταθεί ο χρόνος προσωρινής κράτησης του κατηγορούμενου. 

Ο Δημήτρης Άνθης, ο άνθρωπος που κατήγγειλε πριν από μερικούς μήνες στο πλαίσιο του ελληνικού #MeToo δημόσια βιασμό, βρέθηκε έξω από το δικαστήριο για να στηρίξει τα τέσσερα φερόμενα ως θύματα που κατήγγειλαν βιασμό από τον γνωστό σκηνοθέτη. «Ήρθα στο Πρωτοδικείο Αθηνών για να στηρίξω οικειοθελώς τα θύματα. Από το πρωί είμαι δίπλα στα παιδιά. Προσωπικά δεν τον γνώριζα τον Δημήτρη Λιγνάδη. Τη δική μου υπόθεση τη γνωρίζετε, έχει βγει η απόφαση. Θα ήθελα να σταθούμε μόνο στο σημερινό γεγονός λόγω του πένθους που βιώνουμε σαν οικογένεια» δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». «Αισθάνομαι μόνο χαρά που βρισκόμαστε έξω από τα δικαστήρια και αναμένουμε την απόφαση» συμπλήρωσε.

Στο αρχείο λόγω παραγραφής η υπόθεση του Δημήτρη Άνθη

Η υπόθεση του Δημήτρη Άνθη, που αφορά τη σεξουαλική κακοποίηση του από γνωστό ηθοποιό, έχει μπει στο αρχείο λόγω παραγραφής. «Και επίσημα παραγράφηκε η υπόθεση. Δεν πήγα στην ανακρίτρια ν' ανασκευάσω την ομολογία μου. Έκατσα εκεί τρεισήμισι ώρες. Είπα τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και παρέδωσα κάθε απόδειξη. Το χαρτί του στρατού τα ομολογεί όλα. Το μήνυμα που ήθελα να περάσω είναι ότι κανένα παιδί δεν αξίζει την κακοποίηση από κανέναν και όλα τα παιδιά θέλουν φροντίδα» είχε αναφέρει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου πριν από περίπου ένα χρόνο.

δικαστήριοΔημήτρης ΆνθηςMeTooΔημήτρης Λιγνάδηςειδήσεις τώρα