Lifestyle|14.02.2022 12:54

Ηλίας Ψινάκης για δηλώσεις Σάκη Ρουβά: «Δεν θα γινόταν αυτό αν ήμουν μάνατζέρ του»

Newsroom

Σε ερώτηση για τον σάλο που έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά όσον αφορά τον Δημήτρη Λιγνάδη, κλήθηκε να απαντήσει ο Ηλίας Ψινάκης. Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών πέτυχαν στο αεροδρόμιο τον πρώην μάνατζερ του τραγουδιστή, ο οποίος σχολίασε τις δηλώσεις Ρουβά, υποστηρίζοντας ότι «δεν θα γινόταν αυτό» αν ο ίδιος ήταν σήμερα μάνατζέρ του, ενώ ξεκαθάρισε ότι «μπορεί να σκοτώσει» όταν «πειράζουν παιδάκια ή ζωάκια».

«Να σας πω κάτι; Δεν θέλω να γίνω επιθετικός γενικά, γιατί άμα πειράζουν παιδάκια και ζωάκια μπορώ να σκοτώσω... Γιατί δεν με ρωτάτε κάτι που ξέρω; Πού να ξέρω αν ήταν επικοινωνιακό λάθος του; Δεν είμαι μάνατζέρ του. Δεν θα γινόταν, αγάπη μου, αυτό αν ήμουν μάνατζέρ του», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο Σάκης Ρουβάς, καλεσμένος στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» το Σάββατο (12/2) μίλησε για την καριέρα του, τις σημαντικές στιγμές του, την οικογένειά του, ενώ αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Λιγνάδη με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην παράσταση «Βάκχες», όπου ο γνωστός τραγουδιστής ερμήνευσε τον ρόλο του Διόνυσου.

«Όταν έσκασε η βόμβα έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού και αγάπης. Έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη. Αυτό είναι το δικό μου βίωμα από τον Δημήτρη. Με βοήθησε πάρα πολύ να ανακαλύψω καλλιτεχνικά όλο αυτό που λέγονταν "Διόνυσος" μέσα στις "Βάκχες". Όλη αυτή η περίοδος της ζωής μου ήταν συγκλονιστική.

Όταν έσκασε αυτό τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα μεγάλη λύπη και στεναχώρια για τον άνθρωπο που καταλάβαινα ότι βρίσκεται σε μια κόλαση. Είναι σαν το πιο αγαπημένο σου πρόσωπο ξαφνικά να μάθεις αυτό. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος με την αλήθεια τη δική μου. Εγώ το πρόσωπο που γνώρισα είναι αυτό που σας περιγράφω. Ότι άλλο συμβαίνει ή έχει συμβεί, δεν το γνωρίζω. Αλλά περιμένω να αποδειχτεί, αν αυτό το πράγμα είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη.

ειδήσεις τώραΗλίας ΨινάκηςΔημήτρης ΛιγνάδηςΣάκης Ρουβάς