Lifestyle|15.02.2022 07:45

Lynda Lopez: Στροφή 180 μοιρών για την αδελφή της JLo - Παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ακολουθεί την ποπ σταρ

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
AP photo

Ήξερες ότι η Τζένιφερ Λόπεζ έχει αδελφή και μάλιστα δημοσιογράφο και κάτοχο βραβείου Emmy; Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας, Λίντα Λόπεζ (Lynda Lopez), αδελφή της Τζένιφερ και παρουσιάστρια μεσημεριανών ειδήσεων στο «WCBS 880» παραιτήθηκε «για να ακολουθήσει μια ευκαιρία που θα ζήσει μια φορά στη ζωή της εκτός του χώρου των ΜΜΕ», σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων του σταθμού Τιμ Σελντ (Tim Scheld).

Η μικρότερη αδελφή της Τζένιφερ Λόπεζ, ενδέχεται να αλλάξει καριέρα. Αν και τα σχέδιά της είναι άγνωστα, ακούγεται ότι ίσως ακολουθήσει το δρόμο της JLo ή ότι θα αναλάβει συγκεκριμένες αρμοδιότητες στις εταιρίες της αδελφής της. «Για διάφορους λόγους, η Λίντα δεν μπορεί να μιλήσει για τα σχέδιά της ακόμα. Τα καλά νέα είναι ότι ίσως μπορέσει κάποια στιγμή να επιστρέψει και πάλι στην αίθουσα ειδήσεων του 880», δήλωσε ο Τιμ Σελντ όπως αναφέρει το Page Six.

«Η Λιν θα τελειώσει εδώ. Ευχόμαστε στη φίλη και συνάδελφό μας τα καλύτερα στα νέα της καθήκοντα και είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε σε επαφή», πρόσθεσε ο Σελντ.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η 50χρονη παρουσιάστρια παραιτείται από το σταθμό. Αφού εργάστηκε εκεί από το 2009 έως το 2016, έφυγε για να εργαστεί στο ABC News. Το 2020 προσελήφθη ξανά ως αντικαταστάτρια της παρουσιάστριας ειδήσεων Pat Farnack.

Η Λόπεζ ξεκίνησε την καριέρα της στο ραδιόφωνο από το WBAB και το WLIR στο Λονγκ Άιλαντ. Έχει βραβευτεί με Emmy για την εκπομπή «Outstanding Morning News Program» το 2001.

Το 2020 η Λίντα επιμελήθηκε το βιβλίο με τίτλο «AOC: The Fearless Rise and Powerful Resonance of Alexandria Ocasio-Cortez» των εκδόσεων St. Martin's Press. Λίντα και Τζένιφερ είναι οι καλύτερες αδερφές αλλά και φίλες. 

Τζένιφερ Λόπεζειδήσεις τώρααδερφή