Lifestyle|14.02.2022 15:16

Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς: Θετική στον κορονοϊό μετά τον πρίγκιπα Κάρολο

Newsroom

Σε καραντίνα μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο έχει μπει η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, μετά τη διάγνωση ότι νοσεί από κορονοϊό. Βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η 74χρονη είναι καλά στην υγεία της και ότι βρίσκεται σε απομόνωση. Επίσης, είναι τριπλά εμβολιασμένη. «Η δούκισσα της Κορνουάλης βρέθηκε θετική στην Covid-19 και βρίσκεται σε απομόνωση. Συνεχίζουμε να τηρούμε υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση» δήλωσε εκπρόσωπος του Clarence House.

Σε καραντίνα βρίσκεται και ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποιος νοσεί για δεύτερη φορά από κορονοϊό. «Ο Πρίγκιπας της Ουαλίας διεγνώσθη θετικός στην Covid-19 και τώρα βρίσκεται σε απομόνωση» είχε ανακοινώσει το γραφείο του πριν από λίγες ημέρες, προσθέτοντας ότι ακύρωσε τις προγραμματισμένες υποχρεώσεις του για το υπόλοιπο της ημέρας.

Ο 73χρονος είχε διαγνωστεί θετικός στον νέο κορονοϊό και τον Μάρτιο του 2020 και αργότερα είχε δηλώσει ότι παρουσίασε μόνον ήπια συμπτώματα. Τότε έμεινε σε απομόνωση 7 ημέρες στην κατοικία του στο Μπέρκχολ στην Σκωτία προτού επιστρέψει στα καθήκοντά του. Την Τετάρτη, παρέστη σε δεξίωση του British Asian Trust, στην οποία μεταξύ των άλλων προσκεκλημένων βρίσκονταν ο υπουργός Οικονομικών της Βρετανίας Ρίσι Σουνάκ και ο υπουργός Υγείας Σατζίντ Τζάβιντ.

πρίγκιπας Κάρολοςειδήσεις τώραΚαμίλαΚορονοϊός