La Casa de Papel 3: Δείτε τις νέες στολές της συμμορίας (pic)
NewsroomΜπορεί οι κόκκινες στολές των ηρώων της ισπανικής τηλεοπτικής σειράς La Casa De Papel (με απαραίτητο συμπλήρωμα τη μάσκα του Σαλβαντόρ Νταλί) να έγιναν viral, ωστόσο στην τρίτη σεζόν της σειράς του Netflix μάς περιμένουν νέες εκπλήξεις και νέες στολές.
Η παραγωγή πριν από λίγες ημέρες έκλεισε τους δρόμους της Μαδρίτης για να γυριστεί μια σκηνή έξω από την Εθνική Τράπεζα. Όπως έγινε και στα γυρίσματα του La Casa de Papel στην Ιταλία μαζεύτηκε πολύς κόσμος για να δει τους πρωταγωνιστές τις αγαπημένης σειράς. Αυτό όμως που κέρδισε την προσοχή ήταν πως οι ηθοποιοί φορούσαν στρατιωτικές στολές και όχι τη μάσκα του Νταλί.
Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η μάσκα, που αποτέλεσε σύμβολο για το τηλεοπτικό colpo grosso στο Νομισματοκοπείο της Ισπανίας, προκάλεσε την αντίδραση του Ιδρύματος Gala-Salvador Dali, καθώς οι παραγωγοί του Casa de Papel δεν έλαβαν άδεια να χρησιμοποιήσουν το εμβληματικό πρόσωπο του διάσημου ζωγράφου. Οι διαχειριστές του Ιδρύματος απειλούν να κινηθούν νομικά εναντίον της σειράς.
Δείτε το τρέιλερ της πολυαναμενόμενης τρίτης σεζόν:
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
- Σε θέσεις «μάχης» οι αγρότες: Νέα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα - Κλείνουν λιμάνια και αεροδρόμια
- Μετά την κλοπή και πλημμύρα στο Λούβρο: Ζημιές σε πάνω από 300 σπάνια βιβλία στην αίθουσα αιγυπτιακών αρχαιοτήτων
- Η Ελλάδα μπαίνει στο κλίμα των Χριστουγέννων: Τα δημοφιλή θεματικά πάρκα της χώρας και πιο οι hot προορισμοί
- Απόλυτο αφεντικό στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ο ΠΑΟΚ, που κοιτάζει μόνο την κορυφή!