Lifestyle|04.02.2019 16:22

Λύθηκε το μυστήριο του αβγού που «έφαγε» την Κάιλι Τζένερ στο Instagram

Newsroom

Λύθηκε το μυστήριο με το διάσημο αβγό του Instagram που έγινε viral τον Ιανουάριο, όταν η φωτογραφία του συγκέντρωσε μέσα σε λίγες μόλις μέρες τα περισσότερα likes… «εκτοπίζοντας» την Κάιλι Τζένερ από την κορυφή.

Η φωτογραφία -η οποία μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 52 εκατομμύρια Likes - αναρτήθηκε στις αρχές Ιανουαρίου, από έναν ανώνυμο λογαριασμό που δεν αποκάλυπτε κανένα στοιχείο του κατόχου του, ο οποίος, μάλιστα δεν είχε κάνει καμία άλλη ανάρτηση στο παρελθόν.

T

Η περιγραφή προέτρεπε το κοινό να κάνει like για να καταρρίψει το ρεκόρ των likes, που μέχρι τότε κατείχε μια φωτογραφία που είχε αναρτήσει η Κάιλι Τζένερ της οικογένειας Καρντάσιαν με το μωρό της τον περασμένο Φεβρουάριο και συγκέντρωσε πάνω από 13 εκατομμύρια Likes.

T

Μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, στον λογαριασμό του αβγού αναρτήθηκαν τέσσερις ακόμα φωτογραφίες, που έδειχναν σταδιακά το αβγό να εμφανίζει ρωγμές στο τσόφλι. Η τελευταία, μάλιστα, φωτογραφία, αναρτήθηκε πριν από δύο μέρες και σε αυτή φαίνεται το αβγό να έχει ράμματα.

T

Τότε, αποκαλύφθηκε και το μυστικό του: το αβγό του Instagram ήταν ο πρωταγωνιστής μίας διαφήμισης της ΜΚΟ Mental Health America για την ψυχική υγεία και εστιάζει στους κινδύνους των social media εξαιτίας της υπερβολικής πίεσης που ασκούν στους χρήστες.

Σε ένα κλιπ 30 δευτερολέπτων, το αβγό συστήνεται επιτέλους στο κοινό του: «Γεια σας, είμαι το world_record_egg (ίσως να έχετε ακούσει για μένα)...Τελευταία έχω αρχίσει να σπάω», φαίνεται να λέει το αβγό στο κλιπ, το οποίο στο τέλος σπάει εντελώς.

«Η πίεση των social media με καταβάλλει», εξηγεί τότε και συμβουλεύει όσους αισθάνονται  το ίδιο, να μιλήσουν με κάποιον ειδικό.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Κάιλι Τζένερ