Lifestyle|04.02.2019 16:35

Ο 20χρονος αθλητής που έκλεψε την καρδιά της Τραϊάνας Ανανία (pics)

Newsroom

Η Τραϊάνα Ανανία απασχόλησε ιδιαίτερα τα Μέσα τον τελευταίο καιρό, εξαιτίας της αντίδρασης που είχε όταν έλαβε μήνυμα στο Instagram από τον Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Ο ενικός που χρησιμοποίησε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής φαίνεται να ενόχλησε ιδιαίτερα την Τραϊάνα, μιας και δεν γνωρίζονται. «Καλημέρα, τι κάνεις εσυ;» ήταν το μήνυμα του αμυντικού, με εκείνη να απαντά κάπως επιθετικά «Καλημέρα. Δε σας γνωρίζω. Ο ενικός;». Εκείνος αιφνιδιάστηκε και απάντησε «Οκ. Χαχαχα. Συγγνώμη που σας ενόχλησα». 

  

Αυτή τη φορά, το όνομα της ηθοποιού κάνει και πάλι τον γύρο του διαδικτύου, αλλά για μια ευχάριστη είδηση που αφορά στην προσωπική της ζωή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η τραγουδίστρια φαίνεται πως είναι ερωτευμένη. 

 

Ο σύντροφός της ονομάζεται Γιώργος Γκροπάι, είναι πρωταθλητής kickboxing και μόλις 20 ετών. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγες εβδομάδες, αλλά βιώνουν τον έρωτά τους εξ αποστάσεως, αφού εκείνος ζει και προπονείται στον Βόλο.

Για αυτόν τον λόγο, η ηθοποιός και τραγουδίστρια τον τελευταίο καιρό είναι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, έχοντας εκμηδενίσει τις αποστάσεις προκειμένου να συναντά τον αγαπημένο της.

T
 

Μάλιστα, ο νεαρός αθλητής σύμφωνα με το ρεπορτάζ της  Νίκης Κώτσου ζήτησε, μάλιστα, από την Τραϊάνα Ανανία να τον ακολουθήσει στο Παρίσι και να βρεθεί στο πλευρό του στη συγκεκριμένη διοργάνωση, κάτι που εκείνη δεν θα μπορούσε να αρνηθεί.

T

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

αθλητής - αθλήτριασχέσηΤραϊάνα Ανανία