Lifestyle|04.02.2019 17:04

Alcatrash: Το συγκρότημα που δίνει ρεσιτάλ στον Νίκο Μουτσινά (vid)

Newsroom

Το συγκρότημα «Alcatrash» είναι τέσσερις φίλοι από την Πάτρα που μετακόμισαν στην Αθήνα μια μέρα πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής «Για την Παρέα» του Νίκου Μουτσινά στο Open TV.

Αναμφίβολα το «Για την παρέα» είναι η εκπομπή- έκπληξη της σεζόν και αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης επιτυχίας είναι η μπάντα της εκπομπής, η οποία καθημερινά δίνει... ρεσιτάλ τόσο στο live όσο και στις ανατρεπτικές μουσικές επιλογές στη «Χρυσή Τηλεόραση».

Πώς είναι να μένουν όλοι μαζί σε ένα σπίτι τεσσάρι με ένα μόνο μπάνιο;

T

Οι Alcatrash, φίλοι και πρώην συμμαθητές από την Πάτρα που έφτιαξαν τη δική τους μπάντα, μιλούν στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου εξηγώντας πόσο άλλαξε η ζωή τους από τότε που βρίσκονται στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά.

T

Έχουν μεγαλύτερη επιτυχία στις γυναίκες; Τους φλερτάρουν στα social; Ποιο είναι το δικό τους «Προκαλώωω» προς τον Νίκο Μουτσινά;

Τα τέσσερα μέλη της μπάντας Alcatrash είναι ο Πέτρος Πυλαρινός (φωνή), ο Σταύρος Κωστής (κιθάρα), ο Ανδρέας Βούλγαρης (πλήκτρα) και ο Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος (ντραμς).

Η εμφάνισή τους με τον Νίκο Μουτσινά δεν είναι η πρώτη τηλεοπτική τους δουλειά. Για δύο σεζόν, οι Alcatrash βρίσκονταν στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου δίνοντας τη δική τους μουσική πινελιά στην πρώτη εκδοχή του «The 2Night Show».

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Open TVAlcatrashΝίκος Μουτσινάς