Lifestyle|22.02.2022 09:15

Britney Spears: Ετοιμάζει την πιο ακριβή αυτοβιογραφία - 15 εκατ. δολάρια για την ιστορία με τον πατέρα της

Newsroom

Άλλη μία προσθήκη στην παγκόσμια... βιβλιοθήκη θα είναι η αυτοβιογραφία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), στην οποία οι φανς της ποπ σταρ θα διαβάσουν όλους τους σταθμούς της απίστευτης καριέρας της, αλλά και την κακοποίηση που υπέστη από την οικογένειά της. Πατέρας, μητέρα και αδελφή έχουν κατά καιρούς κάνει δηλώσεις που τώρα η Μπρίτνεϊ έρχεται να ξεκαθαρίσει, όπως αναφέρει το Variety. Μεγάλο μέρος της αυτοβιογραφίας θα αναφέρεται - όπως είναι φυσικό-  στην περίοδο του καθεστώτος κακοποιητικής «κηδεμονίας» υπό το άγρυπνο βλέμμα του πατέρα της.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Page Six, η 40χρονη τραγουδίστρια που κατάφερε μετά από 14 χρόνια να ανακτήσει τον έλεγχο της ζωής της από την οικογένειά της, έχει υπογράψει ήδη συμφωνία ύψους 15 εκατ. δολαρίων με τον εκδοτικό οίκο «Simon & Schuster». Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του εκδοτικού οίκου πρόκειται για την ακριβότερη μέχρι στιγμής συμφωνία για αυτοβιογραφία, μετά την οικογένεια Ομπάμα (60 εκατ. δολάρια) και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα έγινε σκληρη διαπραγμάτευση για να επικρατήσει μέσα σε έναν «πόλεμο» προσφορών από πασίγνωστους εκδοτικούς.

Από ό,τι αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, η Μπρίτνεϊ δεν θέλει να αφήσει.... αναπάντητο το αποκαλυπτικό βιβλίο της αδερφής της Τζέιμι Λιν Σπίαρς, με τίτλο «Things I Should Have Said». Σε αυτό η αδελφή της Μπρίτνεϊ, ισχυρίζεται ότι βρισκόταν στη σκιά της ποπ σταρ και ότι υπήρξε βίαιη και άδικη προς το μέρος της, ενώ ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε για την κακοποίησή της.

Η Μπρίτνεϊ κατηγόρησε πρόσφατα την Τζέιμι Λιν και δημόσια στο Instagram ότι λέει «ασύλληπτα ψέματα» σχετικά με την ίδια και μάλιστα, αποκάλυψε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον της. Συγκεκριμένα, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανάρτησε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της αδερφής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και κάτω από αυτό έγραψε: «Εθνικό best seller; Χαχα! Η χρονική στιγμή που κυκλοφόρησε το βιβλίο σου ήταν απίστευτη Τζέιμι Λιν... Ειδικά γνωρίζοντας ότι όλος ο κόσμος δεν είχε ιδέα τι πραγματικά μου έκαναν! Ολόκληρη η οικογένειά μου, και εσύ, λέγατε "Δεν γνωρίζατε"…. Βλακείες!

[...]  Συγχαρητήρια για το best seller… Δεν εκπλήσσομαι καθόλου! Ήθελες να πουλήσεις ένα βιβλίο και να λες βλακείες και ψέματα όπως είπες ψέματα για την Αλέξα Νίκολας! Μακάρι να έκανες ένα τεστ ανίχνευσης ψεύδους, ώστε όλοι αυτοί οι άνθρωποι να δουν ότι λες ψέματα για μένα. Μακάρι ο παντοδύναμος Κύριος να μπορούσε να κατέβει και να δείξει σε όλο τον κόσμο ότι λες ψέματα και βγάζεις χρήματα από εμένα! Είσαι ένα αποβράσμα, Τζέιμι Λιν».

Μπρίτνεϊ Σπίαρς για Τζέιμι Λιν: «Πόσο χαμηλά θα πέσεις για να πουλήσεις βιβλία στο Χόλιγουντ;»

Η αδερφή της ποπ σταρ και επίσης τραγουδίστρια, Τζέιμι Λιν Σπίαρς, ισχυρίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Nightline» πως ήταν πάντοτε δίπλα στην αδερφή της, ακόμα κι όταν εκείνη την «τρομοκρατούσε» με την συμπεριφορά της. Περιέγραψε μάλιστα, ένα περιστατικό, όπου η Μπρίτνεϊ την κλείδωσε σε ένα δωμάτιο μαζί της και την απειλούσε πως θα της κάνει κακό, ενώ κρατούσε ένα μαχαίρι.

Ακούγοντας την αδερφή της να υποστηρίζει πως η ίδια είναι «παρανοϊκή, απρόβλεπτη κι εκτός ελέγχου», η τραγουδίστρια έκανε μία ανάρτηση στο Twitter, κατηγορώντας την πως τώρα που η ίδια απέκτησε επιτέλους την ελευθερία της μετά από τη 13χρονη δικαστική διαμάχη με τον πατέρα τους, η αδερφή της προσπαθεί να την σαμποτάρει «πουλώντας εις βάρος της».

Η τραγουδίστρια έκανε την εν λόγω δήλωση, καθώς η αδερφή της προχώρησε σε αυτές τις εξομολογήσεις, με αφορμή τη νέα της αυτοβιογραφία «Things I Should Have Said». «Ήρθε η στιγμή να πω κι εγώ όλα όσα με βαραίνουν όλα αυτα τα χρόνια» είπε η αδελφή της Μπρίτνεϊ, που φαίνεται ότι έχει και εκείνη παράπονα από την οικογένεια Σπίαρς. Η Τζέιμι Λιν αποκάλυψε ότι είχε και εκείνη θέματα ψυχικής υγείας, μιας και έμεινε έγκυος στα 16 και απομονώθηκε από την οικογένεια. «Ήμουν ένα μωρό που έκανε ένα μωρό και όλοι ασχολούνταν με την αδερφή μου και τις δημόσιες σχέσεις της. Το βιβλίο μου δεν είναι για την αδερφή μου, αλλά για τα δικά μου βιώματα. Βαρέθηκα να είμαι η μικρή "τέλεια" αδερφή που όλοι ήθελαν να είμαι» είπε. 

Στην ανάρτησή της, η σταρ της ποπ φαίνεται έξαλλη με την αδερφή της: «Τζέιμι Λιν συγχαρητήρια μωρό μου, έπιασες πάτο! Δεν έχω υπάρξει ποτέ δίπλα σου κρατώντας μαχαίρι και ούτε που το σκέφτηκα ποτέ. Tο μόνο μαχαίρι που πιάσαμε ποτέ ήταν αυτό για τα κολοκυθάκια και πάλι, δεν το χρησιμοποιούσα, γιατί μου έπεφτε μεγάλο. Οπότε σε παρακαλώ σταμάτα μ' αυτά τα τρελά ψέματα που χρησιμοποιείς για να πουλήσεις βιβλία στο Χόλιγουντ.

Πρώτη φορά γνωρίζω μία απατεώνισσα που θα έβγαζε τέτοια πράγματα από το μυαλό της για κάποιον. Πραγματικά, είμαι πολύ μπερδεμένη γιατί δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος. Σοβαρά τώρα, Τζέιμι Λιν; Έλα τώρα! Συγχαρητήρια που συστήνεις τη νέα σου εκδοχή στη μεγαλύτερή σου αδερφή. Μου δείχνει ότι από το χαμηλό επίπεδο, έφτασες ακόμα χαμηλότερα και τώρα έπιασες πάτο. Μπράβο, με κέρδισες σε αυτό, μωρό μου!».

πατέραςΜπρίτνεϊ Σπίαρςβιβλίοειδήσεις τώρατραγουδίστριααυτοβιογραφία