Lifestyle|23.02.2022 07:45

Kate Moss: Έξαλλη με την αδελφή της, που είναι μοντέλο του OnlyFans - Ποζάρει προκλητικά μέσα στην κλινική αποτοξίνωσης

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
(Instagram)
Κέιτ Μος (Instagram)
(Instagram)
(Instagram)
(Instagram)
(Instagram)
(Instagram)
(Instagram)
(Instagram)
Στη Μύκονο (Instagram)
Στη Μύκονο (Instagram)
(Instagram)

Πονοκέφαλο προκαλεί στο πρώην τοπ μόντελ Κέιτ Μος (Kate Moss) η μικρότερη αδελφή της Lottie, η οποία βρίσκεται σε κέντρο αποτοξίνωσης, αλλά δεν λέει να σταματήσει να ποστάρει αποκαλυπτικές φωτογραφίες της στο διαδίκτυο. Η 48χρονη Κέιτ Μος λέγεται ότι «φοβάται μέχρι θανάτου» τη συμπεριφορά της αδελφής της, η οποία διαπρέπει στην πλατφόρμα «The OnlyFans».

Η 24χρονη πόσταρε φωτογραφιες στο Instagram , οι οποίες είναι μάλλον τραβηγμένες μέσα στην κλινική αποτοξίνωσης στην Αριζόνα, που έχει πάει για να ακολουθήσει πρόγραμμα απεξάρτησης από την κοκαΐνη. Σύμφωνα με την Daily Mail η Κέιτ Μος περίπου... «τραβάει τα μαλλιά» της με τις... αμφιλεγόμενες επιλογές τις μικρότερης αδελφής της. Σύμφωνα με το Page Six ακόμα και η 19χρονη κόρη της Κέιτ Μος, Λίλα, που ασχολείται με το μόντελινγκ, «δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη Λότι».

 

Πηγή αποκάλυψε ότι κατα τη διάρκεια του lockdown, η Κέιτ κάλεσε την Λότι - ετεροθαλή αδελφή thw από τη πλευρά του πατέρα της - να μείνει μαζί της στην εξοχική της κατοικία στο Cotswolds. Η Λίλα από την άλλη δήλωσε ότι δεν θα έχει καμία σχέση με τη θεία της στα social, ενώ φήμες θέλουν τη Λότι να αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα εθισμού, με αλκοόλ και ναρκωτικά. 

Πηγή από το περιβάλλον της Κέιτ Μος αναφέρει στη Daily Mail, πως «το πρώην μοντέλο δεν θέλει πλέον, να έχει καμία σχέση με την αδερφή της». «Η Κέιτ είναι πολύ απογοητευμένη με τη Λότι. Ό,τι κι αν της πει, όσο κι αν τη συμβουλεύσει, συνεχίζει να κάνει χρήση κοκαΐνης και να δημοσιεύει προκλητικό υλικό στο Instagram. Δεν είναι εύκολο για την Κέιτ να βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους που είναι αλκοολικοί και σίγουρα δεν μπορεί να είναι κοντά σε κανέναν που κάνει χρήση κοκαΐνης», συμπληρώνει η ίδια πηγή.

 

Κέιτ Μος - Κατηγορήθηκε για χρήση ναρκωτικών και φωτογραφίες της έγιναν πρωτοσέλιδο στη Daily Mirror

Η μικροσκοπική Κέιτ Μος ήταν η μούσα του «κινήματος» heroin chic στην ανατολή της δεκαετίας του '90. Το heroin chic πρότυπο μοντέλου απαιτούσε χλωμή επιδερμίδα, μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, πολύ αδύνατη σιλουέτα -σχεδόν αγορίστικη- σκούρο κόκκινο κραγιόν και έντονα ζυγωματικά. Απόλυτα αντίθετο με τα χυμώδη μοντέλα του 1990, όπως η Σίντι Κρόφορντ και η Κλόντια Σίφερ. Το 1992, στα 18, η φήμη της απογειώθηκε ποζάροντας με τζιν για την καμπάνια του Calvin Klein. Ένα sexy-grunge αστέρι είχε γεννηθεί.

Το 2005, κατηγορήθηκε για χρήση ηρωίνης και κοκαΐνης και φωτογραφίες της έγιναν πρωτοσέλιδο στη Daily Mirror. Έχασε συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων με τα H&M, τη Chanel και τον οίκο Burberry και πήγε σε κλινική αποτοξίνωσης - στη Meadows Clinic, της Arizona. Σε άρθρο του το Vanity Fair ανέφερε την «πηγή του κακού», και αυτή δεν ήταν άλλη από τη θυελλώδη σχέση της Κέιτ Μος με τον ρόκερ Πιτ Ντόχερτι που ήταν μια πολύ κακή επιρροή για το μοντέλο.

 

Μετά από καβγάδες και επανασυνδέσεις χώρισαν οριστικά το 207. Το μοντέλο επέμεινε στους ρόκερς και έκανε δεσμό με τον Τζέιμι Χινς των Kills, τον οποίο παντρεύτηκε το 2011. Όλοι όμως θυμούνται τον «κινηματογραφικό» της αρραβώνα με τον Τζόνι Ντεπ. Σήμερα η περιουσία της Κέιτ Μος σύμφωνα με το Forbes ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια ευρώ και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο  της μόδας με δικές της σειρές ρούχων, συνεργασίες με πασίγνωστους οίκους και αρώματα με την υπογραφή της.

OnlyFansΚέιτ Μοςειδήσεις τώραμοντέλοκλινική αποτοξίνωσηςκοκαΐνη