Lifestyle|01.11.2018 11:10

Η Λόπεζ είναι μια αποκάλυψη στο In Style κυριολεκτικά (pics)

Newsroom

Οι σμιλεμένοι και καλογυμνασμένοι γλουτοί της υπήρξαν για χρόνια αντικείμενο συζήτησης, πολύ πριν η Κιμ Καρντάσιαν γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας.

Και, όπως φαίνεται, αποφάσισε να διεκδικήσει ξανά την πρωτοκαθεδρία της σε αυτό, κάνοντας την αποκάλυψη στη φωτογράφισή της για το περιοδικό In Style.

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι εδώ και φυσικά δεν περνά απαρατήρητη. 

T

Η Λατίνα σταρ κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος Δεκεμβρίου, μαζί με μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Όπως σημειώνει και το περιοδικό στο instagram, η Τζέι Λο υπήρξε πάντα πρωτοπόρος στην αποδοχή των καμπυλόγραμμων σωμάτων, ωστόσο μέχρι και σήμερα επιμένει πως η εικόνα του σώματός της είναι κάτι που δεν την απασχόλησε ποτέ. 

«Δεν συνειδητοποιούσα τι έκανα, ήμουν απλώς ο εαυτός μου. Στην οικογένειά μου οι καμπύλες αντιμετωπίζονταν με θαυμασμό και ως μέρος της κουλτούρας μας. Η φάση ήταν πάντα "η Τζένιφερ έχει μεγάλο ποπό και αυτό είναι καλό"», δηλώνει η ίδια στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό. 

T

Φωτογραφίες δημοσίευσε και η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, προετοιμάζοντας τους θαυμαστές της για όσα θα δουν μόλις κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο τεύχος. 

instagramΤζένιφερ Λόπεζφωτογράφιση