Ο Γιώργος Μαυρίδης μιλάει για τη Νικολέττα Ράλλη (vid)
NewsroomΟ Γιώργος Μαυρίδης και η Νικολέττα Ράλλη εδώ και λίγο καιρό δεν είναι πια μαζί. Από ότι φαίνεται, μάλιστα, ο παρουσιαστής ξεπερνά τον χωρισμό του, ταξιδεύοντας σε διάφορα μέρη.
Το πιο πρόσφατο ταξίδι του ήταν στην Κύπρο, όπου και συνάντησε τον Λευτέρη Χατζηιωάννου, με τον οποίο συμμετείχαν στον πρώτο κύκλο του «Nomads».
Ωστόσο, το μεσημέρι της Δευτέρας, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Για την παρέα» και μίλησε για το «World Party» και τη Νικολέττα Ράλλη.
Στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά αν στο επόμενο «Beat Buzzer» θα έφερνε καλεσμένη τη νέα του κοπέλα σε 28 επεισόδια, ο Γιώργος Μαυρίδης γέλασε και απάντησε: «Δεν μετανιώνω για τίποτα στη ζωή μου. Εννοείται ότι θα την καλέσω αν έχει κάτι να πει τηλεοπτικά. Η Νικολέττα κέρδιζε γι’ αυτό ερχόταν».
- «Η Κίνα κρατάει τα χαρτιά»: Τι σημαίνει η επίσκεψη του Πούτιν στο Πεκίνο αμέσως μετά τον Τραμπ
- Άγριος καβγάς Κομνηνάκα και Κωνσταντοπούλου με βαριές εκφράσεις: «Ξεφτιλισμένη» - «Οι φασίστες μιλάνε έτσι»
- Παραλίμνι: Τα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας των Ποντίων βρήκαν τόπο ανάπαυσης και στην Κύπρο
- Απίστευτη υπόθεση στην Αγγλία: Η Σαουθάμπτον αποβλήθηκε απ' τον τελικό της Championship λόγω κατασκοπείας!