Lifestyle|23.02.2022 19:11

Chris Noth: Επέστρεψε στο Instagram μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

Newsroom

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Κρις Νοθ, γνωστός για τον ρόλο του ως Mr Big στο «Sex and the City» και το πρόσφατο reboot της σειράς «And Just Like That…», κατηγορήθηκε από δύο γυναίκες για βιασμό. Ο ηθοποιός, σύμφωνα με δημοσίευμα του  Hollywood Reporter, κακοποίησε σεξουαλικά δύο κοπέλες, το 2004 και το 2015.

Εν συνεχεία, μία νέα καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το «Daily Beast», μια γυναίκα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Άβα, ανέφερε πως ο Κρις Νοθ την κακοποίησε ενώ δούλευε σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης το 2010, σε ηλικία 18 χρόνων. Μέχρι στιγμής, ο ηθοποιός κατηγορείται από τέσσερεις γυναίκες για σεξουαλική κακοποίηση τη δεκαετία του ’90. 

Αφού τα αρνήθηκε όλα, μέσω των δικηγόρων του, επέλεξε να κρατήσει χαμηλό προφίλ όλο αυτό το διάστημα, αποφεύγοντας ακόμα και τις δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, πρόσφατα, επέστρεψε στα social media και ο συγκεκριμένα στο Instagram. Έκανε δυο αναρτήσεις για τους γιους του και η ανταπόκριση από τους διαδικτυακούς του φίλους είχε θετικό πρόσημο.

Ο 67χρονος ανέβασε μια φωτογραφία του 14χρονου γιου του, Orion, που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Tara Wilson και τον δείχνει να παίζει μπάσκετ. «Είναι ανατριχιαστικό να βλέπω την αγάπη του για το μπάσκετ να ανθίζει» έγραψε στη λεζάντα, θέλοντας να δείξει πόσο περήφανος είναι για τον γιο του.

 

Στην άλλη εικόνα φαίνεται ο μικρός του γιος, Keats, ενώ τον έχει στους ώμους του και γράφει στη λεζάντα με αφορμή τα γενέθλιά του: «Χρόνια Πολλά μικρέ Keats, έχεις φέρει φως και μπλε ουρανούς στις ζωές μας».

 

Sex and the CityAnd Just Like Thatinstagramειδήσεις τώραΚρις Νοθβιασμόςσεξουαλική κακοποίηση