Lifestyle|04.02.2019 22:12

Ξεκίνησαν τα bootcamps στο «MasterChef» (vid)

Newsroom

Ο Πάνος Ιωαννίδης, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναζητούν τους 21 μάγειρες και μαγείρισσες, που θα συνεχίσουν στον διαγωνισμό. Οι καλύτεροι μάγειρες απ' όλη την Ελλάδα, που πέρασαν από τα auditions, μπήκαν για πρώτη φορά στην ανανεωμένη και εντυπωσιακή κουζίνα του «MasterChef». 

Ωστόσο, οι κριτές είχαν μια αλλαγή να τους αποκαλύψουν για το παιχνίδι. Κάθε κριτής αναζητά να συμπληρώσει εφτά άτομα στην ομάδα του, ανάμεσα στα οποία θεωρούν ότι βρίσκεται ο νικητής του φετινού παιχνιδιού μαγειρικής.

«Στη φετινή μάχη που έχετε να δώσετε στην κουζίνα του MasterChef η μεγάλη αλλαγή είναι η εξής, έχουμε και εμείς άμεση εμπλοκή. Φέτος, έχουμε βάλει ένα προσωπικό στοίχημα, ποιος από εμάς θα είναι αυτός που θα βρει, θα διακρίνει από σήμερα, τον επόμενο Έλληνα MasterChef. Έχει ο καθένας μας εφτά ποδιές να δώσει. Όποιος καταφέρει με τη μαγειρική του να μας πείσει ότι αξίζει να πάρει την ποδιά, αυτόματα γίνεται μέλος της ομάδας μας.

Οπότε εμείς διαμορφώνουμε τρεις διαφορετικές ομάδες και γινόμαστε οι μέντορές σας. Εννοείται πως και οι τρεις μας βρισκόμαστε εδώ για όλους σας. Αλλά όπως εσείς είστε έτοιμοι να δώσετε την προσωπική σας μάχη στη νέα κουζίνα του MasterChef, έτσι και εμείς μεταξύ μας έχουμε βάλει αυτό το προσωπικό στοίχημα. Είναι θέμα γοήτρου.

Στην ουσία πρόκειται για ένα μαγειρικό scouting (αναζήτηση) και θέλουμε να δούμε ποιου το μάτι «κόβει» καλύτερα, δηλαδή ποιος θα διακρίνει τον επόμενο MasterChef», δήλωσαν οι τρεις κριτές στους διαγωνιζόμενους μάγειρες που ξεκίνησαν να σκέφτονται σε ποια ομάδα θα ήθελαν να είναι. 

Σε περίπτωση που οι παίκτες κερδίσουν ποδιά από περισσότερους από έναν κριτή, θα καλούνται να διαλέξουν οι ίδιοι την ομάδα τους.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

bootcampsMasterChef 2019MasterChef