Lifestyle|27.02.2022 07:45

The Millionairess and Me: Η φιλία μιας εκατομμυριούχου με έναν πρώην άστεγο γίνεται ντοκιμαντέρ

Newsroom

Τι συμβαίνει όταν παίρνεις έναν πάμπλουτο και τον τοποθετείς έξω από τα... νερά του;  Εκείνη, χωρισμένη και πάμπλουτη, με σπίτι 12 εκατ. λιρών στο Mayfair και συλλογή κοσμημάτων 10 εκατ. λιρών. Εκείνος, πρώην άπορος που έζησε χρόνια ως άστεγος, εγκαταλείποντας το σπίτι του από τα 16. Μια ιστορία (όχι) της... διπλανής πόρτας, είναι εκείνη της Αμάντα Κρόνιν που συνάντησε τον Μάρτιν Ριντ, και δημιούργησαν μια απίθανη φιλία. Όλα αυτά θα μπορούσαν να είναι πραγματικότητα, αλλά είναι το σενάριο του νέου ντοκιμαντέρ στο Channel 4, με τίτλο «The Millionairess and Me».

Ο Μάρτιν μεγάλωσε σε εργατικές κατοικίες στο Λονδίνο  και προσπαθεί να κατανοήσει τον πολυτελή τρόπο ζωής των υπερπλούσιων, με ταξίδια στο Μονακό, φιλανθρωπικά γκαλά και ψώνια αξίας δεκάδων χιλιάδων λιρών. Εκείνη είναι πρώην μοντέλο με δέκα άτομα προσωπικό, ένα πολυτελές σπίτι στη Belgravia, που αποκαλύπτει ότι αγόρασε μια έπαυλη για 3 εκατομμύρια λίρες, την οποία ανακαινίζει με την ελπίδα να πουλήσει για 11 εκατομμύρια λίρες. Ο Μάρτιν γνώρισε την Αμάντα όταν εκείνη είχε παραγγείλει μια τσάντα 2.000 ευρώ με τη φάτσα του σκύλου της, από μία φίλη του. Όταν η φίλη του την παρέδωσε, η Αμάντα δεν ήθελε να την πληρώσει γιατί πίστεψε ότι θα την έβαζε στο Instagram και αυτή θα ήταν η ... αμοιβή για την τσάντα. Η φίλη του Μάρτιν τον έβαλε να πάρει τηλέφωνο την Αμάντα και εκείνη τον κάλεσε σε δείπνο για να λύσουν την παρεξήγηση. Από εκεί ξεκίνησαν όλα.

 

Στο ντοκιμαντέρ, τη βλέπουμε να παίρνει μαζί της τον Μάρτιν σε ένα ταξίδι για ψώνια με την Bentley της, αξίας 200.000 λιρών, όπου αγόρασε ένα μπάνιο 26.000 λιρών, και τον προσκαλεί να δοκιμάσει ένα κρεβάτι 88.000 λιρών. Ενώ ο Μάρτιν θαυμάζει το κόστος των χρυσών βρυσών με 7.000 λίρες η κάθε μία, αυτό αποτελεί απλά μια μέρα δουλειάς για την influencer, η οποία πέτυχε ένα διακανονισμό πολλών εκατομμυρίων λιρών όταν χώρισε από τον μεγιστάνα της ενέργειας Mark Daeche το 2019.

Η Αμάντα - η οποία έχει 60.000 ακόλουθους στο Instagram - αποκαλύπτει επίσης μια τεράστια συλλογή από τσάντες Gucci, παραδεχόμενη ότι πολλά από τα πράγματά της είναι δωρεάν και ότι «είναι σαν Χριστούγεννα κάθε μέρα». Ξεπερνώντας με αδιαφορία τα ... σχόλια «καταπέλτης» στο Instagram για αυτή την σουρεαλιστική επίδειξη πλούτου ενώ ο ... κόσμος χάνεται, η Αμάντα μπαίνει στον κόσμο του Μάρτιν, δουλεύοντας σε ένα φιλανθρωπικό κατάστημα στο Κάρντιφ - παρκάροντας την Bentley της ακριβώς έξω και ταΐζοντας τους άστεγους σε μια καντίνα που χρηματοδοτείται από την εκκλησία! Και κανείς δεν... πείθεται! 

 

Οι κριτικές δεν είναι και πολύ κολακευτικές για το ντοκιμαντέρ, και πολλοί αναφέρουν ότι δεν μπορούν να αποφασίσουν ποιος από τους δύο πρωταγωνιστές είναι ο πιο αντιπαθητικός. Η Αμάντα είπε ότι είχε την ευκαιρία να δει τον Μάρτιν πριν από το γύρισμα μόνο για τρεις ώρες, επειδή ήταν άρρωστη με Covid. Τελικά υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια. «Περάσαμε πολύ ωραία οι δυο μας. Γελάμε και κάνουμε πλάκα και βρίσκουμε ο ένας τις ιστορίες του άλλου ενδιαφέρουσες». Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάτι ρομαντικό μεταξύ τους εκείνος απάντησε: «Για να μου ρίξει ακόμα και μια ματιά θα πρέπει να βρεθώ με 300 εκατομμύρια στην τράπεζα. Είναι απίθανο». 

εκατομμυριούχοςντοκιμαντέρειδήσεις τώραάστεγος