Lifestyle|28.02.2022 09:53

Τάμτα: Με τη μητέρα και την κόρη της στη συγκέντρωση συμπαράστασης για την Ουκρανία στο Σύνταγμα

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Την Κυριακή (27/2) πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα συγκέντρωση αλληλεγγύης και συμπαράστασης στον ουκρανικό λαό, που δοκιμάζεται από την εισβολή της Ρωσίας. Με αντιπολεμικά συνθήματα και πλακάτ, χιλιάδες πολίτες κατέβηκαν στο Σύνταγμα - μεταξύ αυτών βρέθηκαν και πολλοί Oυκρανοί που ζουν στην Ελλάδα. Κρατώντας σημαίες της Ουκρανίας ή φορώντας κάτι στα χρώματά της, οι κάτοικοι της Αθήνας ζήτησαν να σταματήσει τώρα ο πόλεμος.  

Η γνωστή τραγουδίστρια Τάμτα, βρέθηκε στο Σύνταγμα με την μητέρα της και την κόρη της. Τα τραγικά γεγονόταν των τελευταίων ημερών ξύπνησαν στην τραγουδίστρια και την μητέρα της μνήμες από τον πόλεμο στη Γεωργία, τη χώρα καταγωγής τους.

Η Τάμτα σε ανάρτησή στον λογαριασμό της στο Ιnstagram έγραψε: «Ιδιαίτερα στενάχωρη μου είναι η εικόνα της μαμάς μου στην σημερινή διαδήλωση. Με το ίδιο πάθος για τον ίδιο λόγο…Όπως όλα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια. Υγεία και ειρήνη σε όλο τον κόσμο».

 

Το παρών στη συγκέντρωση έδωσαν και άλλοι εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου ανάμεσά τους οι: Αποστόλης Τότσικας, Ρούλα Ρέβη, Τόνια Σωτηροπούλου, Κωστής Μαραβέγιας, Γιώργος Χρανιώτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες
Γιατροί του Κόσμου για την Ουκρανία
*
 Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός για Ουκρανία
Global Citizen - Βοήθεια στην Ουκρανία

ΤάμταπόλεμοςΟυκρανίαΡωσίαΣύνταγμαειδήσεις τώρα