Lifestyle|05.02.2019 10:09

Τα ζώδια της Τρίτης (5/2)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να συγχρωτιστείς µε ανθρώπους που έχετε τουλάχιστον ένα κοινό σηµείο επαφής. Το εξάγωνό της µε τον Αρη από το ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα µπορέσεις να δραστηριοποιηθείς µε θετικά αποτελέσµατα µέσα σε οµάδες, συλλόγους και παρέες.

Ταύρος

Σήµερα θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο τα επαγγελµατικά, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο θα τα φέρει στη λίστα µε τις προτεραιότητές σου. Το εξάγωνο µε τον Αρη στον Κριό δείχνει πως είναι καλύτερα να µη «βροντοφωνάξεις» τα σχέδιά σου και τις επόµενες επαγγελµατικές σου κινήσεις.

Δίδυµοι

Η Σελήνη στον Υδροχόο θα σου φέρει στο µυαλό ταξίδια του παρελθόντος µε αποτέλεσµα να µην είναι εύκολο να µείνεις συγκεντρωµένος/η στην καθηµερινότητα. Το εξάγωνο µε τον Αρη από τον Κριό δείχνει πως είναι πολύ πιθανές οι ευχάριστες συναντήσεις µε ανθρώπους του φιλικού σου περιβάλλοντος.

Καρκίνος

Σήµερα είναι καλή ηµέρα για να µείνεις σπίτι και να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο δεν θα σου δώσει ενέργεια να κάνεις πολλά πράγµατα. Το εξάγωνο µε τον Αρη που βρίσκεται στον Κριό είναι πάρα πολύ βοηθητικό για ζητήµατα που σχετίζονται µε τον επαγγελµατικό τοµέα.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και τονίζει ό,τι σχετίζεται µε τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σήµερα είναι πιθανό να εµπλακείς σε συζητήσεις για νέες ή υφιστάµενες συνεργασίες. Το εξάγωνο µε τον Αρη από τον Κριό µπορεί να σου δηµιουργήσει τρελές ιδέες, όπως να φύγεις για δύο ηµέρες και να πας ένα ταξίδι.

Παρθένος

Σήµερα είναι καλή ηµέρα για να ασχοληθείς µε κάποιες δουλίτσες που δεν έχεις διευθετήσει µέχρι τώρα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το εξάγωνό της µε τον Αρη από τον Κριό είναι πολύ βοηθητικό για να ασχοληθείς µε ζητήµατα της καθηµερινότητας, καθώς η ενέργειά σου θα είναι σύµµαχός σου σε αυτό.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Υδροχόο δείχνει πως η ήµερα θα είναι εξαιρετική για εσένα, καθώς θα έχεις συναντήσεις µε αγαπηµένους σου ανθρώπους που σε κάνουν να περνάς καλά. Το εξάγωνο µε τον Αρη από τον Κριό δείχνει πως θα υπάρξουν οι κατάλληλες συγκυρίες για αγαπηµένες δραστηριότητες και χόµπι παρέα µε κόσµο.

Σκορπιός

Σήµερα είναι πολύ πιθανόν να έχεις επιπλέον δουλειές που σχετίζονται µε το σπίτι σου, καθώς η Σελήνη λίγο πριν φύγει από τον Υδροχόο σε αναγκάζει να τις δεις καλύτερα. Το εξάγωνο της Σελήνης µε τον Αρη από τον Κριό δείχνει πως δεν υπάρχει περίπτωση να µην καταφέρεις οτιδήποτε βάλεις στο µυαλό σου.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και σε βοηθά να κάνεις δηµόσιες σχέσεις µε µεγάλη επιτυχία. Το εξάγωνο που σχηµατίζει µε τον Αρη από τον Κριό είναι εξίσου βοηθητικό για τα αισθηµατικά σου ζητήµατα! Οι επαφές µε κόσµο θα σου φτιάξουν το κέφι και θα σε κάνουν λαλίστατο/η.

Αιγόκερως

Σήµερα είναι καλή ηµέρα για να τελειώνεις µε οικονοµικές εκκρεµότητες, καθώς η Σελήνη στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτό. Το εξάγωνο µε τον Αρη στον Κριό δείχνει πως δεν αποκλείεται να δραστηριοποιηθείς ακόµα και µέσα από το σπίτι και να καταφέρεις µια συµφέρουσα οικονοµική συµφωνία.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και είναι πολύ βοηθητική για ό,τι κι αν αποφασίσεις να κάνεις. Το εξάγωνο που σχηµατίζει µε τον Αρη από τον Κριό είναι εξίσου βοηθητικό για επαφές και δηµόσιες σχέσεις. Οι άνθρωποι που θα συναναστραφείς θα παίξουν µεγάλο ρόλο στην ψυχολογία σου σήµερα.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και µπορεί να µη σου χαρίζει εξωστρεφή διάθεση, όµως θα σου χαρίσει την ευκαιρία να βάλεις σε σειρά τις σκέψεις σου. Το εξάγωνο που σχηµατίζει µε τον Αρη από τον Κριό θα είναι βοηθητικό για να τακτοποιήσεις πέρα από τη σκέψη σου και κάποια οικονοµικά ζητήµατα.

ζώδιαωροσκόπιο