Lifestyle|05.02.2019 12:13

Πάνος Ιωαννίδης: Το «ναι» στον σεφ από την πρώτη παίκτρια του MasterChef 3 (vid)

Newsroom

Η 22χρονη Μαρία Τσαπράνη είχε κερδίσει τους κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη, από την πρώτη εμφάνισή της στο MasterChef 2019.

Η παίκτρια είχε συγκινήσει τον Πάνο Ιωαννίδη, καθώς το πιάτο της, εμπνευσμένο από τη μαγειρική της γιαγιά της, του θύμισε τη δική του γιαγιά.

Η Τσαπράνη είχε πει: «Από μικρή ήθελα να γίνω μαγείρισσα και με βοήθησε η γιαγιά μου σε αυτό. Ήταν η μόνη που ήθελε να ακολουθήσω το όνειρό μου. Οι δικοί μου δεν ήθελαν και τόσο πολύ να ασχοληθώ με τη μαγειρική. Και τα αδέρφια μου δεν με έχουν στηρίξει και πολύ γενικά, οπότε θέλω να αποδείξω ότι μπορώ. Έχω φάει πολύ ρατσισμό στην κουζίνα επειδή είμαι γυναίκα. Ο σεφ που είχα τότε ήταν ρατσιστής, υποτιμούσε τις γυναίκες». Και ο Πάνος Ιωαννίδης είχε σχολιάσει: «Ο πουρές μελιτζάνας μου θύμισε τη μελιτζάνα που έκανε η δική μου η γιαγιά. Συγχαρητήρια. Και από μένα, φυσικά, έχεις “ναι”».

Αυτό το «ναι» συνεχίστηκε και στην επόμενη εμφάνιση της 22χρονης στο MasterChef στο bootcamp. Το πιάτο της κέρδισε και πάλι την αναγνώριση και των τριών κριτών. Η Μαρία πήρε τις τρεις ποδιές και οι τρεις κριτές τη διεκδίκησαν για την ομάδα τους.

Έχοντας δηλώσει εξαρχής πως έχει μεγάλη αδυναμία στον Πάνο Ιωαννίδη, φόρεσε με χαρά τη δική του ποδιά. Μάλιστα, έχοντας σηκωθεί τρίτος, ο Ιωαννίδης έκανε επιδεικτικά στην άκρη τις ποδιές των άλλων δύο κριτών και έβαλε τη δική του μπροστά στη Μαρία, η οποία ενθουσιάστηκε.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

MasterChefΠάνος ΙωαννίδηςMasterChef 2019