Lifestyle|05.02.2019 16:30
Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Χτυπημένη» από γρίπη H1N1 (vid)
NewsroomΗ Ελιάνα Χρυσικοπούλου δεν βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Και ο λόγος είναι σοβαρός. Η γνωστή δημοσιογράφος «χτυπήθηκε» από τον ιό της γρίπης H1N1.
Στο Πρω1νό της Τρίτης (5/2), ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αναφέρθηκε στο θέμα, λέγοντας τα εξής:
«Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, το οποίο διασταύρωσα, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου είναι πραγματικά άρρωστη, έχει Η1Ν1, να της πούμε περαστικά. Επιστρέφει στην ομάδα της εκπομπής αύριο, Τετάρτη».
Διαβάστε ακόμα: Έξαρση γρίπης και Η1Ν1: Πώς να προφυλαχθείτε
Σήμερα (5/2) τη θέση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στην εκπομπή πήρε η Μαριλού Ρεπαπή και μάλιστα πάνω στη συζήτηση που είχαν, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε απευθυνόμενη στον Παναγιώτη Χατζηδάκη ότι η Ελιάνα επιστρέφει αύριο!
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
Διαβάστε ακόμη
- Αστυνομική έφοδος στην Pizza Fan για «μαύρο» ΦΠΑ 25 εκατ. ευρώ - 9 συλλήψεις και «πειραγμένες» ταμειακές
- Στην Ευελπίδων ο Λιόλιος και οι άλλοι 5 της ΕΟΚ - 102.000 ευρώ στο σπίτι του Κορομηλά
- Άνδρας των ΜΑΤ έριξε κρότου λάμψης μέσα στο μετρό Ομόνοιας - Διατάχθηκε ΕΔΕ
- ΕΟΠΥΥ: Τα 4 μέτρα «ασπιρίνες» μετά το πόρισμα-σοκ του Ελεγκτικού Συνεδρίου - 11 χρόνια χωρίς ελέγχους στα φαρμακεία