Lifestyle|13.03.2022 18:05

Pamela Anderson: Ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ με το «Chicago» και η πραγματική ιστορία του sex tape στο Netflix

Newsroom

Η 54χρονη ηθοποιός θα κάνει το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ στο μιούζικαλ «Chicago» την άνοιξη, σύμφωνα με το Variety. Η Πάμελα Άντερσον (Pamela Andrerson) θα υποδυθεί τη Ρόξι Χαρτ σε αναβίωση του «Chicago» στο Ambassador Theatre, στη Νέα Υόρκη, αλλά αυτό που περιμένουν περισσότερο οι θυμαστές της είναι η απάντησή της για τη σειρά του Hulu «Pam & Tommy» και το περίφημο sex tape!

Η ηθοποιός θα συμμετάσχει στην παράσταση για οκτώ εβδομάδες από τις 12 Απριλίου έως τις 5 Ιουνίου. Το μιούζικαλ «Chicago» σε μουσική Τζον Κάντερ, στίχους Φρεντ Εμπ και κείμενα των Εμπ και Μπομπ Φόσι έκανε ντεμπούτο στο Μπρόντγουεϊ το 1975 με τη Γκουέν Βέρντον ως Ρόξι. Η Αν Ρέινκινγκ στον ίδιο ρόλο εμφανίστηκε στην παράσταση του 1996.

«Ήμουν πάντα φανατική θαυμάστρια του έργου του Μπομπ Φόσι και της Γκουέν Βέρντον. Και της Αν Ρέινκινγκ επίσης» είπε η Πάμελα Άντερσον σε δήλωσή της. «Το να υποδύεσαι τη Ρόξι Χαρτ είναι ένα όνειρο που εκπληρώθηκε» τόνισε.

Η ηθοποιός γνωστή για τη συμμετοχή της στις τηλεοπτικές σειρές «Baywatch», «Home Improvement» και «V.I.P.» τόνισε ότι ο ρόλος της Ρόξι Χαρτ είναι μία γλυκιά απόδραση για εκείνη.

Μόνο η Πάμελα ξέρει «την πραγματική ιστορία» για το sex tape

«Η ζωή μου. Χίλιες ατέλειες. Ένα εκατομμύριο παρανοήσεις. Κακές, άγριες και χαμένες. Τίποτα για να αδημονείς. Μπορώ μόνο να σας εκπλήξω. Όχι θύμα, αλλά επιζήσασα. Και ζωντανή για να πει την πραγματική ιστορία» έγραψε σε ανάρτηση, τη μοναδική που άφησε στον λογαριασμό της στο Instagram. Φυσικά αναφέρεται στην αμφιλεγόμενη σειρά του Hulu «Pam & Tommy», η οποία έγινε χωρίς την έγκριση ή τη συμμετοχή της και ασχολείται με το περίφημο sex tape, που είχε διαρρεύσει τη δεκαετία του 90 και είχε προκαλέσει σάλο.  Η Πάμελα Άντερσον ανακοινώνει ότι θα πει την τι πραγματικά συνέβη με το περίφημο sex tape, σε ένα νέο ντοκιμαντέρ στο Netflix.

 

Ο γιος της Άντερσον και του Τόμι Λι, Μπράντον Τόμας Λι, θα είναι μεταξύ των παραγωγών του ντοκιμαντέρ ενώ έχει δοθεί και αποκλειστική πρόσβαση στα προσωπικά ημερολόγια της ηθοποιού. Σε tweet του Netflix αναφέρεται δε, ότι η ταινία θα «εμφανίζει το σύμβολο της ποπ κουλτούρας να βάζει τα πράγματα στη θέση τους, καθώς αναπολεί την επαγγελματική της πορεία και το προσωπικό της ταξίδι».

Πάμελα Άντερσον - Τόμι Λι και το sex tape 

Όταν η σταρ του Baywatch και ο ντράμερ των Motley Crue ήταν παντρεμένοι, γύρισαν μία βιντεοκασέτα με τις προσωπικές τους στιγμές πάνω σε ένα σκάφος. Στη συνέχεια φύλαξαν την κασέτα στο χρηματοκιβώτιό τους στην έπαυλή τους στο Μάλιμπου. Κάποια στιγμή φώναξαν έναν ηλεκτρολόγο για μια βλάβη στο σπίτι και εκείνος διέρρηξε το χρηματοκιβώτιο, βλέποντας αργότερα το περιεχόμενο της κασέτας. Η κασέτα διοχετεύτηκε στην αγορά, όταν η Πάμελα ήταν στο απόγειο της δόξας της και πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Baywatch» και στο Playboy. Τα κέρδη από την βιντεοταινία έφτασαν τα 300 εκατομμύρια δολάρια - απίστευτο ποσό για τη δεκαετία του '90. 

Τελικά το διάσημο ζευγάρι έκανε μήνυση στον διαρρήκτη και υπήρξε μια συμβιβαστική λύση. Την Πάμελα στη σειρά υποδύεται η Λίλι Τζέιμς και τον Τομι Λι ο ηθοποιός Σεμπάστιαν Σταν (ο μόνος που παίζει με τα πραγματικά μαλλιά του). Σε μία πρόσφατη συνέντευξη της η 32χρονη Αγγλίδα ηθοποιός του «Downton Abbey» μίλησε για την μεταμορφωσή της σε σεξοβόμβα Πάμελα Άντερσον αποκαλύπτοντας ότι της έπαιρνε καθημερινά τέσσερις ώρες «χτίσιμο» προκειμένου να καταφέρνει να μοιάζει στην Καναδή σταρ.

Η Πάμελα Άντερσον σύμφωνα με το περιβάλλον της είναι δυσαρεστημένη με την σειρά του Hulu και προετοιμάζει την ... απάντησή της!

Broadwaysex tapeΜπρόντγουεϊΠάμελα Άντερσονειδήσεις τώραChicago