Lifestyle|14.03.2022 09:45

Heily Bieber: Το 25χρονο μοντέλο δεν πιστεύει αυτό που της συνέβη - Στο νοσοκομείο με θρόμβο στον εγκέφαλο

Newsroom

Σόκαρε τους θαυμαστές του ποπ σταρ Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) η είδηση ότι η σύζυγός του, το 25χρονο μοντέλο Χέιλι Μπάλντγουιν Μπίμπερ (Hailey Baldwin Bieber) νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο του Παλμ Σπρινγκς, όπου μεταφέρθηκε με συμπτώματα εγκεφαλικού. Όλοι σχολίασαν τη νεαρή ηλικία του μοντέλου, και δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι κινδύνευσε από εγκεφαλικό επεισόδιο!

Τα συμπτώματα, όπως αποκάλυψε η ίδια σε ανακοίνωσή της στα social media, προκλήθηκαν από θρόμβο στον κεφάλι. «Το πρωί της Πέμπτης καθόμουν για πρωινό με το σύζυγό μου όταν άρχισαν να έχω συμπτώματα εγκεφαλικού και μταφέρθηκα στο νοσοκομείο» ανέφερε σε ανάρτησή της. «Διαπίστωσαν πως υπέστην ένα πολύ μικρό θρόμβο στον εγκέφαλό μου που προκάλεσε μικρή έλλειψη οξυγόνου, όμως το σώμα μου το ξεπέρασε μόνο του και επανήλθα πλήρως μέσα σε μερικές ώρες» σημείωσε. «Παρότι πρόκειται για μια από τις πιο τρομακτικές στιγμές που έχω βιώσει, είμαι σπίτι τώρα και είμαι καλά. Επίσης είμαι ευγνώμων σε όλους τους απίθανους γιατρούς και νοσηλευτές που με φρόντισαν» πρόσθεσε.

Θετικός στον κορονοϊό είχε βρεθεί ο γνωστός τραγουδιστής τον περασμένο Φεβρουάριο μετά από σόου που έδωσε στην Pechanga Arena του Midway District στο Σαν Ντιέγκο. Ο διάσημος ποπ σταρ χρειάστηκε να αναβάλει τη συναυλία του στο T-Mobile Arena του Λας Βέγκας, που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Δευτέρας. 

 

Hailey Bieber: Μια μπαλαρίνα στην καρδιά ενός ποπ σταρ

Ο κορυφαίος ποπ σταρ αφηγήθηκε την ιστορία του στο ντοκιμαντέρ «Justin Bieber: Seasons» και ένα από τα πρόσωπα που παραδέχθηκε ότι του έσωσε τη ζωή, διδάσκοντάς του το πώς να αγαπάει είναι η σύζυγός του Χέιλι Μπάλντγουιν Μπίμπερ. Η 25χρονη Αμερικανίδα, την οποία θεωρούν μία από τις ομορφότερες παρουσίες στις διεθνείς πασαρέλες αυτή τη στιγμή, γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1996 στην Αριζόνα. Είναι κόρη του Αμερικανού ηθοποιού Στίβεν Μπάλντουιν και και της Βραζιλιάνας γραφίστριας Κένυα Ντεοντάτο Μπάλντουιν. Στα εφηβικά της χρόνια φοίτησε στο American Ballet Theater της Νέας Υόρκης, καθώς το όνειρό της αρχικά ήταν να γίνει μπαλαρίνα. Δυστυχώς ένας σοβαρός τραυματισμός στο ξεκίνημά της δεν της επέτρεψε να συνεχίσει.

 

Το πρώτο πρακτορείο μοντέλων με το οποίο υπέγραψε συμβόλαιο ήταν το Ford Models και η πρώτη της διαφημιστική καμπάνια ήταν για την εταιρία ένδυσης French Connection, τον χειμώνα του 2014. Τον Οκτώβριο του 2014 έκανε το ντεμπούτο της στη πασαρέλα, περπατώντας για την εταιρία Topshop και την Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας Σόνια Ρικιέλ. Τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Love. Ακολούθησαν η Vogue και όλα τα κορυφαία περιοδικά μόδας, ενώ τον Ιούνιο του 2016, η Μπάλντουιν περπάτησε στη πασαρέλα για την εταιρία Moschino μαζί με supermodels όπως Μιράντα Κερ και Αλεσσάντρα Αμπρόζιο και έκανε το ντεμπούτο της στη διαφήμιση της Guess. 

Τον Μάιο του 2018 ξεκίνησε τη σχέση της με τον Τζάστιν Μπίμπερ, με τον οποίο έβγαιναν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και παλαιότερα. Στις 7 Ιουλίου 2018 αρραβωνιάστηκαν και τον Νοέμβριο του 2018 επιβεβαίωσαν τον πολιτικό τους γάμο που έγινε στα μέσα Σεπτεμβρίου. Έκτοτε εκείνη άλλαξε το όνομα της στα social media σε «Χέιλι Μπίμπερ» ενώ χρησιμοποιεί το νέο της επώνυμο και στα επαγγελματικά της. Το ζευγάρι έκανε και θρησκευτικό γάμο, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2019 στη Νότια Καρολίνα. 

Hailey Bieber για Justin: Είναι ο καλύτερός μου φίλος - Ποτέ δεν πρόκειται να τον βαρεθώ

Τον Φεβρουάριο του 2019 φωτογραφήθηκαν στη Vogue και έδωσαν κοινή συνέντευξη. Ο Τζάστιν Μπίµπερ, µάλιστα, έκανε µια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση, καθώς ανέφερε ότι λόγω της θρησκείας, προτού παντρευτεί τη Χέιλι, δεν είχε ερωτικές επαφές µαζί της.

«Ο Θεός δεν µας ζητάει να µην κάνουµε σεξ επειδή θέλει κανόνες. Εγώ το κάνω απλά για να µην προκαλέσω πόνο στην ψυχή κάποιας κοπέλας και την απογοητεύσω. Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σεξ γιατί δεν αισθάνονται πολύ καλά και δεν έχουν αυτοπεποίθηση. Εγώ δεν θέλω να λειτουργώ έτσι», είπε.

 

Όσον αφορά στον γάμο τους, η γνωστή καλλονή είχε πει: «Προερχόμαστε από ένα αγνό μέρος. Αλλά παραμένουμε δυο νέοι άνθρωποι που έχουν πολλά να μάθουν. Ο γάμος θα είναι δύσκολος. Είμαστε πολύ νέοι και αυτό μας τρομάζει. Θα αλλάξουμε πολύ. Αλλά δεσμευτήκαμε να μεγαλώσουμε μαζί και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Στην τελική είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ποτέ δεν πρόκειται να τον βαρεθώ».

Απαντώντας σε σχόλιο fan του, που τον κατηγόρησε πως ο γάμος του με τη Χέιλι είναι ένα ψέμα και πως δεν είναι ερωτευμένος μαζί της, αλλά αγαπά ακόμα την Σελίνα Γκόμεζ, ο Τζάστιν έγραψε: « Δεν θέλω να δίνω την ενέργειά μου, αλλά αυτό είναι μια απάντηση σε όλους τους ανώριμους και άρρωστους ανθρώπους που στέλνουν ταπεινωτικά μηνύματα στην Χέιλι γράφοντας πως θα θέλω πάντα να επιστρέψω στη Σελίνα και πως η Σελίνα είναι καλύτερη για μένα. Δεν έχετε ιδέα για τη ζωή μου και για το τι είναι καλό για μένα.

 

Η Χέιλι είναι η γυναίκα μου και αν δεν σας αρέσει ή δεν εγκρίνετε το γεγονός αυτό, δεν υποστηρίζετε ούτε εμένα, δεν είστε οπαδοί μου ούτε καλοί άνθρωποι. Αν σας είχαν μεγαλώσει σωστά οι γονείς σας θα λέγατε κάτι καλό ή δεν θα μιλούσατε καθόλου. Αγάπησα και αγαπώ τη Σελίνα και πάντα θα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, αλλά αγαπάω όσο τίποτα τη γυναίκα μου και είναι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ!».

εγκεφαλικόειδήσεις τώρασύζυγοςΤζάστιν ΜπίμπερΧέιλι Μπίμπερ