Lifestyle|14.03.2022 13:50

Ανδρέας Γεωργίου: «Είχα βάλει στο μυαλό μου ότι η ζωή τελειώνει στα 36, λόγω του θανάτου της μητέρας μου»

Newsroom

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε και τις κρίσεις πανικού που τον ταλαιπωρούσαν μίλησε ο Ανδρέας Γεωργίου σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός αναφέρθηκε στον θάνατο της μητέρας του και πως τον επηρέασε μετέπειτα στη ζωή του. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο της συνέντευξής του, αναφέρει πως αρχικά δεν ήξερε πως να αντιμετωπίσει την συγκεκριμένη κατάσταση, ώσπου ξεκίνησε να διαβάζει βιβλία ψυχολογίας, κάτι που αποδείχτηκε αρκετά βοηθητικό.

Για το αν πέρασε την κρίση της μέσης ηλικίας o δημιουργός της σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς» είπε: «Ναι, στα 36 μου, και πραγματικά δεν ήξερα τι μου συνέβαινε. Με κατάκλυζε ένα αίσθημα ματαιότητας. Πάθαινα κρίσεις πανικού και δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Σε αυτήν την καμπή της ζωής μου με στήριξε σε μεγάλο βαθμό η Βάνα (Δημητρίου). Οι κρίσεις πανικού έρχονταν σε συγκεκριμένη ώρα της ημέρας: όταν έδυε ο ήλιος και περνούσαμε από την ημέρα στη νύχτα, Μιλούσα, θυμάμαι, άπειρες ώρες με τη Βάνα στο τηλέφωνο, ένα δίωρο την ημέρα. Ήταν ο μόνος άνθρωπος που μπορούσε να με κάνει να νιώσω καλά», δήλωσε ο ηθοποιός στο BHMAgazino.

«'Άρχισα να διαβάζω βιβλία ψυχολογίας, να παρακολουθώ διάφορα συναφή σεμινάρια. Τελικά συνειδητοποίησα ότι όλο αυτό συνδεόταν με το θάνατο της μητέρας μου. Είχε φύγει από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών. Εγώ υποσυνείδητα μάλλον είχα βάλει στο μυαλό μου ότι η ζωή τελειώνει εκεί στα 36. Σκεφτείτε ότι αυτές οι κρίσεις πανικού ξεκίνησαν την επομένη των γενεθλίων μου. Είναι απίστευτο πραγματικά. Βέβαια, όλα αυτά τα ανακάλυψα πολύ αργότερα. Όταν είχαν περάσει οι κρίσεις πανικού και ξαναέβρισκα τα κομμάτια μου. Σήμερα είμαι πολύ καλά», είπε τέλος ο ηθοποιός και σεναριογράφος, Ανδρέας Γεωργίου.

Αντρέας Γεωργίου έχει αναλάβει την παρουσίαση των live του XFactor. Ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής αγαπημένων και εξαιρετικά δημοφιλών σειρών, είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους της τηλεόρασης, με ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό. Η αμεσότητα, το επικοινωνιακό του χάρισμα και το χιούμορ του θα λειτουργήσουν ως γέφυρα μεταξύ κριτών και παικτών, απογειώνοντας την ατμόσφαιρα του μουσικού σόου.

Η γη της ελιάςειδήσεις τώραΑνδρέας ΓεωργίουΚρίσεις πανικούX Factor