Lifestyle|15.03.2022 13:26

Νατάσσα Μποφίλιου: Η αντιπολεμική συναυλία στο Σύνταγμα που προκάλεσε αντιδράσεις

Newsroom

«Γεια σας αδέρφια. Είμαστε με τον άνθρωπο», με αυτά τα λόγια και με υψωμένη γροθιά ανέβηκε στη σκηνή και στην αντιπολεμική συναυλία που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 14 Μαρτίου στο Σύνταγμα η Νατάσσα Μποφίλιου. Για το θέμα της Ουκρανίας, η ίδια υποστήριξε πως δεν επιθυμεί καμία εμπλοκή της χώρας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο καταδικάζοντας ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, ΕΕ και στο τέλος και τη Ρωσία.

Με το σύνθημα της εν λόγω συναυλίας να είναι το «Δεν φτάνει να αγαπάς τον άνθρωπο και την ειρήνη… πρέπει να αγωνίζεσαι για αυτόν!», η συμμετοχή αυτή της γνωστής ερμηνεύτριας, που είναι πάντα ιδιαίτερα ενεργή με πολιτικά ζητήματα, προκάλεσε ποικίλα σχόλια τόσο σε θετικό όσο και σε αρνητικό επίπεδο. 

Ανάμεσα σε εκείνους που τάχθηκαν κατά της διαδικτυακά και ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Ειδικότερα, ο γνωστός ηθοποιός με ανάρτησή του που ήταν ιδιαίτερα αιχμηρή και που έγινε viral στα social media, υποστήριξε πως η Νατάσσα Μποφίλιου παίρνει ίσες αποστάσεις.

 

«Η θέση μου είναι ολιστική κατά του πολέμου. Για μένα αυτό είναι το αίτημα. Δεν επιθυμώ καμία εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας», είχε πει η ίδια πριν από λίγες ημέρες σε σχετική της ανάρτηση προκαλώντας από τότε τις πρώτες αντιδράσεις. 

Όσο για την γνώμη του Twitter; Όπως ήταν αναμενόμενο, το hashtag με το όνομα της ερμηνεύτριας ήταν υψηλά στα trends αφού οι χρήστες δεν θα μπορούσαν να μη πάρουν θέση για το ζήτημα το οποίο προκάλεσε διχογνωμία και εκεί. «Ανοίγουμε τη θήκη του πλυντηρίου», «ισαποστακισμός» και άλλα πολλά σχόλια όπως αυτά παρακάτω. 

Ενδεικτικά κάποιες αναρτήσεις: 

συναυλίαΟυκρανίαειδήσεις τώραπόλεμοςTwitterΝατάσσα Μποφίλιουπλατεία Συντάγματος