Lifestyle|16.03.2022 02:30

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Οι αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή στο «The 2Night Show»

Newsroom

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» και στον καναπέ του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους το βράδυ της Δευτέρας 14 Μαρτίου. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της και με εξομολογητική διάθεση, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στην περίοδο που δεν δούλευε -κάτι το οποίο την είχε πειράξει, καθώς και στη σχέση της με τη μητέρα του συζύγου της, Φάνη Μουρατίδη.

«Υπήρχαν εποχές που μόλις είχα γεννήσει και δεν δούλευα. Δούλευε μόνο ο Φάνης, αυτό μέσα μου με πείραζε, μετά το ξεπέρασα. Ήμουν ενεργή στη δουλειά και ξαφνικά σε μια μέρα έμεινα σπίτι. Αυτό τότε με είχε πειράξει», είπε σχετικά με την περίοδο που έγινε μητέρα. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη σχέση της με την πεθερά της και την αγάπη που τρέφει στο πρόσωπό της. Μια αγάπη ουσιαστική, χωρίς αστερίσκους και λόγια εντυπωσιασμού: «Η πεθερά μου είναι μια καταπληκτική πεθερά και μαμά. Την αγαπάω πάρα πολύ και δεν το λέω έτσι, το εννοώ, την αγαπάω πολύ. Μακάρι κι εγώ να αγαπηθώ έτσι, το εύχομαι γιατί θα αργήσει λίγο αυτό τα παιδιά είναι μικρά ακόμα».

Πώς ήρθε κοντά με τον Φάνη Μουρατίδη

Σε άλλο σημείο της εξομολογητικής διάθεσης, η κουβέντα κατευθύνθηκε στη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, με τον οποίο είναι ζευγάρι εδώ και 15 χρόνια. «Είχαμε πάει στα Χανιά για τα γυρίσματα της σειράς "Μπαμπά μην τρέχεις" μαζί με τον σκηνοθέτη, οι τρεις μας. Φτάνοντας στα Χανιά κάτι είχε γίνει με το ξενοδοχείο που δεν θυμάμαι και δεν υπήρχαν δωμάτια και μείναμε σε μια σοφίτα που είχε δύο δωμάτια. Εγώ με τον Φάνη μείναμε στο ίδιο δωμάτιο περίπου, ήταν λες και το έκανε ο σκηνοθέτης μας επίτηδες», είπε χαρακτηριστικά. 

«Ο Φάνης για να κάνει κάτι πρέπει να του το πεις τρεις φορές»

Γνωστή για την αφοπλιστική ειλικρίνειά της, η 47χρονη ηθοποιός, μίλησε για τη συμβίωσή της με τον σύζυγό της, παρουσιάζοντας την καθημερινότητα όχι εξαδεινακευμένη αλλά με δόσεις αλήθειας λέγοντας μεταξύ άλλων για τον σύζυγο και πατέρα των δύο παιδιών της: «Ο Φάνης για να κάνει κάτι πρέπει να του το πεις τρεις φορές»

Το περιστατικό με τον θεατή που προκάλεσε τον εκνευρισμό της

Συνεχίζοντας στο ίδιο ειλικρινές μοτίβο, αναφέρθηκε επίσης στο περιστατικό με τον θεατή που προκάλεσε τον εκνευρισμό της:  «Έκανα μια γυναίκα με τετραπληγία. Ήμουν καθηλωμένη σε ένα καρότσι και από τη μέση και κάτω ακίνητη. Πολύ δύσκολο. Στην πρώτη σειρά καθόταν ένας κύριος με ένα τεράστιο κομπολόι, έπαιζε όλη την ώρα το κομπολόι σε ένα μικρό θέατρο. Ο ήχος ήταν εκκωφαντικός, ακουγόταν μόνο αυτό. Δεν σταμάτησα να του κάνω παρατήρηση γιατί ήταν δύσκολο για μένα να σταματήσω τον ρόλο. Έκανα τεράστια υπομονή και αναρωτήθηκα γιατί ήρθε αυτός ο άνθρωπος στο θέατρο».

The 2night showΦάνης Μουρατίδηςσυνέντευξηειδήσεις τώραΓρηγόρης ΑρναούτογλουΆννα Μαρία Παπαχαραλάμπους