Lifestyle|15.03.2022 18:00

Η Κλέλια Ρένεση τάσσεται υπέρ της Νατάσσας Μποφίλιου: «Ο διχασμός που πάτε να διασπείρετε είναι η μεγαλύτερη κατάντια»

Newsroom

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο ισχυρό προφίλ της στο Instagram τοποθετήθηκε η Κλέλια Ρένεση για το σάλο που έχει ξεσπάσει αναφορικά με την αντιπολεμική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Σύνταγμα και στην οποία συμμετείχε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Η εν λόγω συμμετοχή, προκάλεσε ποικίλα σχόλια και διχογνωμία με αποτέλεσμα, λοιπόν, κάποιοι να ταχθούν υπέρ και κάποιοι κατά της γνωστής ερμηνεύτριας. Η Νατάσσα Μποφίλιου κατηγορήθηκε για ισαποστακισμό αλλά και ότι τάσσεται υπέρ του Πούτιν εξισώνοντας έτσι "θύτες και θύματα".  

Σε αντίθεση με τον ηθοποιό Αντώνη Καφετζόπουλο, ο οποίος έκανε μία ιδιαιτέρως αιχμηρή ανάρτηση για εκείνη, η ηθοποιός υποστήριξε την καλλιτέχνιδα εκφράζοντας δημοσίως τις απόψεις της. Ανάμεσα σε άλλα, η Κλέλια Ρένεση, έγραψε  χαρακτηριστικά: 

«Ενώ μπροστά στα μάτια μας εξελίσσεται η μεγαλύτερη γεωπολιτική αποσταθεροποίηση των τελευταίων ετών σε ευρωπαϊκό εδαφος, με μόνο θύμα όπως πάντα τον απλό λαό, που πληρώνει, με τη ζωή του στην χειρότερη ή την εξαθλίωσή του στην καλύτερη, την ενεργειακή και σιτιστική εξάρτηση που τον υποχρέωσαν οι κυβερνήσεις, απλά κ μόνο για να αλλάξουν χέρια τα λεφτά. Από το ένα αφεντικό στο άλλο.. και σκοτώνονται οι άνθρωποι μπροστά στα μάτια μας, και η δύσπνοια απ την κατάντια μας έχει γίνει ανυπόφορη.. και η απολυταρχική προπαγάνδα βρίσκεται στα καλύτερά της, όταν τα ΜΜΕ μάς φέρονται σαν να είμαστε σε ίδρυμα άνοιας, όταν η έννοια της λογικής ή της κριτικής σκέψης σε κατατάσσει κατευθείαν σε ταμπέλα βολική για το τσουβάλιασμα. Ενώ συμβαίνουν ολα αυτα, εσάς το μόνο που σας έφταιξε είναι η ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ κ τα δυο τραγούδια που είπε να τραγουδήσει τον πόνο της τραγωδίας!;;;! Ήρεμα ρωτάω αλλά ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ;;;;;;; Πρέπει σώνει και ντε να παίξουμε στην μονόπολή τους;;; Η θέση που αρμόζει σε έναν πολίτη είναι μόνο να διαλέγει αφεντικό;;; Πότε γίναμε τόσο υπέροχοι σκλάβοι; Τόσο μοιρολάτρες; Τόσο μικροί; Στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή διεξάγονται 3 πόλεμοι ταυτόχρονα. Ο πρώτος είναι ο γνωστός. Ο δεύτερος είναι οι ναζί εναντίον των ρωσσόφωνων ουκρανών, ο τρίτος μεταξύ των μαφιών και απ' τις δύο πλευρές. Καμία συνθήκη δεν θα εξασφαλίσει την έξοδο των πολιτών».

Αναλυτικά η ανάρτησή της όπως κοινοποιήθηκε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram:

 

πόλεμοςΟυκρανίαΡωσίαειδήσεις τώραΝατάσσα ΜποφίλιουΚλέλια Ρένεση