Lifestyle|16.03.2022 14:15

Κατερίνα Διδασκάλου: Είναι ερωτευμένη και δηλώνει πως οφείλει να μη πειράξει τίποτα στο πρόσωπό της

Newsroom

«Είμαι ερωτευμένη. Ερωτευμένη με τη ζωή πρώτα που μου έχει φέρει έναν άνθρωπο με τον οποίο νιώθω τόσο καλά». Αυτή ήταν μία από τις αλήθειες που παραδέχθηκε δημοσίως η Κατερίνα Διδασκάλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. 

Η γνωστή ηθοποιός, η οποία τα τελευταία τρία χρόνια απασχολεί ιδιαιτέρως το τηλεοπτικό μέσα από τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες» με αφοπλιστική ειλικρίνεια και αγάπη για τον σύντροφό της είπε για τη σχέση τους: «Όπως πολύ καλά λέει ο αγαπημένος μου "το ζητούμενο είναι η ερωτική χημεία να εξελιχθεί σε αγάπη, δυαδικότητα και συντροφικότητα". Δεν είναι το πιο απλό πράγμα να ανακοινώνεις ως μαμά στα παιδιά σου ότι είσαι ερωτευμένη. Τα δικά μου τα παιδιά όμως, είναι γενναία».

Παρά το γεγονός πως διατηρεί μία άψογη σχέση με τα υπέροχα και γενναία παιδιά της, τα πράγματα δεν ήταν εύκολα στην εφηβεία τους καθώς όπως είπε, «Κατά κάποιον τρόπο, τα παιδιά μου με έσωσαν. Με όλες τις έννοιες. Με γείωσαν και κατάλαβα την πραγματική διάσταση των πραγμάτων. Οι κόρες μου στην εφηβεία με είδαν ανταγωνιστικά». Όσο για το τι ακριβώς εννοούσε; Η τηλεοπτική Μυρσίνη έδωσε την εξήγησή της: «Η Μαρκέλλα γύρισε και μου είπε "ποια νομίζεις ότι είσαι; Επειδή σου στέλνουν λουλούδια;". Όταν η κόρη μου μού είπε πως ο συμμαθητής της ήθελε να με παντρευτεί, το αντέστρεψα και της είπα "τι να με κάνει εμένα τη γριά; Εσένα θέλει". Στον γιο μου έλεγα πάντα να φέρεται στα κορίτσια, όπως θα ήθελε εκείνος να φέρονται τα αγόρια στις αδερφές του».

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Διδασκάλου, με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που τη διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια, μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις και για το αν η ίδια θα έμπαινε ποτέ σε αυτή τη διαδικασία. Η αλήθεια είναι ότι η απόφασή της να μην προχωρήσει σε κάποια είναι δύσκολη καθώς υπάρχουν στιγμές που σκέφτεται να πειράξει κάτι στο πρόσωπό της.

«Δεν είναι εύκολη η απόφασή μου να μην επέμβω στο πρόσωπό μου και δεν το κρύβω πως συχνά-πυκνά το σκέφτομαι. Οφείλω όμως, και στον κόσμο και στον εαυτό μου να διατηρήσω την έκφραση και την εκφραστικότητα, που απαιτούνται για τη δουλειά μου. Δεν θέλω να γίνω μια μάσκα», είπε στον δημοσιογράφο. 

Κατερίνα Διδασκάλουπλαστικές επεμβάσειςσχέσηειδήσεις τώρασυνέντευξη