Lifestyle|16.03.2022 19:46

Η Kylie Jenner στην πιο ειλικρινή της δήλωση αναφορικά με τη μητρότητα

Newsroom
318 εκατομμύρια followers και 6,822 δημοσιεύσεις είναι τα νούμερα που βλέπουμε στο Instagram της Κάιλι Τζένερ (Kylie Jenner). Σε αντίθεση με το πρώτο αριθμό ο οποίος συνεχώς αυξάνεται, ο δεύτερος είναι σταθερός εδώ και αρκετές εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα από τις 7 Φεβρουαρίου όταν και η πασίγνωστη Instagrammer ανακοίνωσε τη δεύτερη γέννα της. 
Η 24χρονη έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της με τον Travis Scott, και σε αντίθεση με την πρώτη γέννα, τα πράγματα αυτή τη φορά ήταν ιδιαιτέρως δύσκολα για εκείνη. Σε πρόσφατα stories που έκανε η πανίσχυρη νεαρή γυναίκα της Kylie Cosmetics προέβη σε μια κατάθεση ψυχής η οποία εκτός από απόλυτα αληθινή, έχει τεράστιο λόγο ύπαρξης σε ένα τόσο ισχυρό προφίλ- που ένα μέρος των ακολούθων είναι μητέρες. 

 

Μιλώντας για τη δεύτερη γέννα της, η τηλεπερσόνα παραδέχθηκε πως «δυσκολεύεται» με τη μητρότητα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή η εμπειρία είναι λίγο πιο δύσκολη σε σχέση με εκείνη που είχα με την κόρη μου. Δεν είναι εύκολο, ούτε πνευματικά, ούτε ψυχικά, ούτε σωματικά. Είναι τρελό. Και ναι, δεν ήθελα να επιστρέψω στην παλιά μου ζωή χωρίς να το πω αυτό».

Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στις μαμάδες που αισθάνονται το ίδιο λέγοντάς τους να μη συγκρίνουν ποτέ τον εαυτό τους με όσα βλέπουν στο Internet. «Εμείς οι μαμάδες, που τα βιώνουμε τώρα όλα αυτά, μπορεί να ψάξουμε στο Ίντερνετ και να δούμε πως είναι πιο εύκολο για κάποιους ανθρώπους και να πιεστούμε παραπάνω. Να ξέρετε πάντως, για εμένα δεν είναι εύκολο», είπε και στη συνέχει πρόσθεσε, «Αν δεν είσαι καλά, είναι ΟΚ να μην είσαι καλά. Εγώ όταν κατάλαβα ότι με αυτόν τον τρόπο, με πίεζα περισσότερο, θύμιζα συνεχώς στον εαυτό μου πως δημιούργησα έναν άνθρωπο, ένα πανέμορφο, υγιές ανθρωπάκι. Πρέπει να πάψουμε να πιεζόμαστε και να νομίζουμε πως πρέπει να "επιστρέψουμε πίσω στα κανονικά μας", τόσο εμφανισιακά, όσο και πνευματικά. Σας στέλνω την αγάπη μου».

 

μητρότηταειδήσεις τώραΚάιλι Τζένερεγκυμοσύνη