Lifestyle|16.03.2022 20:28

Kourtney Kardashian: Η εξωσωματική γονιμοποίηση της προκάλεσε πρόωρη εμμηνόπαυση

Newsroom

Τρέιλερ του «Keeping Up With The Kardashians» σημαίνει πώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση τα μέλη της οικογένειας Kardashian να μην προσφέρουν κάποια είδηση στα εκατομμύρια των fans ανά τον κόσμο που τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα και σε κάθε Μέσο. Σε αυτό το πλαίσιο, η μεγαλύτερη εκ των αδελφών, Kourtney Kardashian, πρόσφερε απλόχερα την είδηση πως στην προσπάθειά της να κάνει παιδί με τον σύντροφό της, Travis Barker, προέκυψε ανεπιθύμητη επιπλοκή.

Ειδικότερα, η 42χρονη τηλεπερσόνα, στο τρέιλερ της σειράς που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Απρίλιο, αποκάλυψε ότι έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση προκειμένου να μείνει έγκυος από τον ντράμερ των Blink 182, ενώ εξέφρασε και το παράπονό της απέναντι σε εκείνους, που τη σχολίαζαν, όταν είχε πάρει κιλά. Η διαδικασία της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής είχε ως αποτέλεσμα να τη φέρει αντιμέτωπη με πρόωρη εμμηνόπαυση αλλά και να της αυξήσει το βάρος.

 

Στο λίγων δευτερολέπτων απόσπασμα που κυκλοφόρησε στα media, προκαλώντας την αναμενόμενη απήχηση, η Κardashian εξήγησε ότι συγκεκριμένο φάρμακο που έπαιρνε για να τη βοηθήσει στη διαδικασία, κατέληξε να της προκαλέσει πρόωρη διακοπή της περιόδου της αλλά και μεγάλη αύξηση βάρους, την ίδια στιγμή, που οι χρήστες των social media, έκαναν πάρτι στα social media στοχοποιώντας τα κιλά της. «Είναι τόσο αγενές να σχολιάζεις ανθρώπους όταν δεν έχεις ιδέα τι περνούν», φαίνεται να λέει στη μητέρα της Kris Jenner προσθέτοντας, «Τα φάρμακα που μου έδιναν μού προκάλεσαν εμμηνόπαυση».

 

Θυμίζουμε πως η Instagrammer έχει αποκτήσει τρία παιδιά από τον πρώην σύζυγό της, Scott Disick. Η επόμενη σχέση της που έγινε γνωστή είναι με τον τωρινό σύντροφό της με τον οποίο είναι μαζί εδώ και 1 χρόνο (τουλάχιστον δημοσίως). 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως η ίδια ασκεί τέτοια επιρροή, που χωρίς αμφιβολία, αυτή η δήλωσή της θα προβληματίσει πολλές γυναίκες. 

Κόρτνεϊ Καρντάσιανειδήσεις τώραεμμηνόπαυσηεξωσωματική γονιμοποίηση