Lifestyle|17.03.2022 10:56

Ο Κώστας Μπακογιάννης έγινε 44 ετών - Η τρυφερή ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Newsroom

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Κώστας Μπακογιάννης την Τετάρτη 16 Μαρτίου. Ο Δήμαρχος Αθηναίων έγινε 44 ετών και ένεκα της ημέρας δεν θα μπορούσε να μη κάνει και την καθιερωμένη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη με μια φωτογραφία του και την αποκάλυψη της ηλικίας του θέλησε να ευχαριστήσει τους followers του για τις αμέτρητες ευχές που δέχθηκε.

«44 λοιπόν! Ένα τεράστιο ευχαριστώ για τις ευχές σας! Να είμαστε καλά!», έγραψε ως λεζάντα στην ανάρτηση που ακολουθεί. 

 

Την εν λόγω δημοσίευση, έσπευσε να κάνει story η σύζυγός του, Σία Κοσιώνη, στο δικό της προφίλ. Το post συνόδευσε με emoji αγάπης. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το καλοκαίρι του 2017 στο Καρπενήσι και το ίδιο έτος ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Δήμος.

«Αισθάνομαι πολύ ήρεμη και σίγουρη για τη σχέση μας»

Πριν από λίγο καιρό, η δημοσιογράφος βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Προσωπικά», και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή δίπλα στον πολιτικό. «Αισθάνομαι πολύ ήρεμη και σίγουρη για τη σχέση μας. Ισχύει ότι έχουμε λίγο χρόνο για εμάς, αυτό συμβαίνει όμως στα περισσότερα ζευγάρια. Σε εμάς ίσως είναι λίγο χειρότερο. Εγώ κάθομαι τα Σαββατοκύριακα, ο Κώστας δουλεύει. Τον καταλαβαίνω όμως… Δεν έχω καλύτερο από το να πάμε κάπου οι δυο μας ένα βράδυ… Το να είμαστε οι δυο μας με χορταίνει όσο τίποτα. Είναι ποιοτικός ο χρόνος που περνάμε και αυτό για μένα είναι σημαντικό».

ειδήσεις τώραΚώστας ΜπακογιάννηςγενέθλιαΣία Κοσιώνηηλικία