Lifestyle|07.02.2019 10:19

Τα ζώδια της Τετάρτης (6/2)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη µπήκε στους Ιχθύς δηµιουργώντας την ανάγκη να χαλαρώσεις µακριά από τη βουή της καθηµερινότητας. Αυτό δηµιουργεί αποστάσεις ανάµεσα σε εσένα και σε αγαπηµένους σου, όµως µην ανησυχείς γιατί είναι προσωρινό. Το εξάγωνό της µε την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί το να κερδίσεις έξτρα χρήµατα.

Ταύρος

Η Σελήνη στους Ιχθύς υπενθυµίζει πως οι φίλοι είναι η οικογένεια που επέλεξες, γι’ αυτό αφιέρωσέ τους τον χρόνο που αξίζουν! Το εξάγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω αυξάνει την αυτοπεποίθησή σου ενισχύοντας τη γοητεία σου! Κάνεις πολύ καλή εντύπωση όπου βρεθείς και ίσως προκύψει έρωτας µεταξύ φίλων.

Δίδυµοι

Ισως προκύψουν επαγγελµατικές υποχρεώσεις που σε βγάζουν από το πρόγραµµά σου και δεν σου αφήνουν ελεύθερο χρόνο. Το πέρασµα της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων δηµιουργεί κινητικότητα στα επαγγελµατικά. Το εξάγωνό της το πρωί µε την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω υπενθυµίζει τις ανάγκες σου.

Καρκίνος

Η ηµέρα δεν είναι σαν τις προηγούµενες, καθώς η Σελήνη στους Ιχθύς υποδηλώνει πως οι ρυθµοί είναι χαλαροί και βολεύουν περισσότερο τα σχέδιά σου. Το εξάγωνό της µε την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί το να ασχοληθείς µε κάτι που θέλεις πραγµατικά. Ισως έχεις την προτροπή από συνεργάτη ή τον/τη σύντροφο.

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει ένταση και πάθος και δεν νιώθεις ευχάριστα. Ο,τι κι αν κάνεις το κάνεις µε όλη σου την καρδιά και έχεις υπερβολικές προσδοκίες για κάποια πρόσωπα. Το εξάγωνο µε την Αφροδίτη στον Αιγόκερω εντείνει τη γοητεία σου που σε συνδυασµό µε τα έντονα συναισθήµατά σου φέρνει αναταραχές!

Παρθένος

Είσαι απασχοληµένος/η µε θέµατα αγαπηµένων συνεργατών και του/της συντρόφου σου, καθώς η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς και σε κάνει να δώσεις προτεραιότητα στους άλλους. Το εξάγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω βοηθάει να κερδίσεις τις εντυπώσεις ανεβάζοντας την αυτοπεποίθησή σου.

Ζυγός

Η Σελήνη στους Ιχθύς αναµοχλεύει υποχρεώσεις. Ισως έρθει στο προσκήνιο µια δουλειά που ξέχασες ή θυµάσαι µικροδουλειές που δεν είναι απαιτητικές, είναι όµως αρκετές. Το εξάγωνο µε την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω βοηθάει να τελειώνεις γρήγορα τις υποχρεώσεις, καθώς θα προθυµοποιήσει πολλούς να βοηθήσουν!

Σκορπιός

Η Σελήνη στους Ιχθύς επικεντρώνει στις ανάγκες και τις επιθυµίες σου. Προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για σένα καθώς και για τις δραστηριότητες και τους ανθρώπους που αγαπάς. Το εξάγωνό της µε την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω φέρνει ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση και ενδιαφέρουσες αισθηµατικές γνωριµίες.

Τοξότης

Η προσοχή σου στρέφεται στο σπίτι και σε οικογενειακές δουλειές. Η Σελήνη στους Ιχθύς σού λέει να προσέχεις αντιπαραθέσεις µε δικούς σου ανθρώπους εξαιτίας πραγµάτων που αναλάβατε από κοινού. Το εξάγωνο µε την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω βελτιώνει το κλίµα αν υπάρξουν διαφωνίες. Αιγόκερως Επένδυσε στις επικοινωνιακές σου ικανότητες καθώς είναι καλές και βοηθούν να εξωτερικεύσεις ό,τι νιώθεις στους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και θες να µοιραστείς ό,τι σε απασχολεί. Το εξάγωνο µε την Αφροδίτη στο ζώδιό σου κάνει αισθητή τη γοητεία σου και φέρνει γνωριµίες.

Υδροχόος

Τα οικονοµικά σου σου προκαλούν ανησυχία και το µυαλό βρίσκεται συνεχώς εκεί. Η Σελήνη πέρασε στους Ιχθύς και δεν χαλαρώνεις αν δεν κλείσεις ό,τι σχετίζεται µε το ταµείο σου. Το εξάγωνο µε την Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί την τακτοποίηση των εξόδων! Ισως λάβεις οικονοµικό µπόνους από τη δουλειά σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σίγουρα µονοπωλείς το ενδιαφέρον. Το εξάγωνό της µε την Αφροδίτη στον Αιγόκερω βοηθάει σε αυτό, καθώς ενισχύει τη γοητεία αλλά και την καλή σου διάθεση. Εκµεταλλεύσου τις συγκυρίες, που είναι πολύ βοηθητικές για τις σχέσεις σου σε προσωπικό ή σε επαγγελµατικό επίπεδο.

ζώδιαωροσκόπιο