Lifestyle|17.03.2022 19:13

Δίκη Λιγνάδη: Η ανάρτηση της Δώρας Χρυσικού για τη μάρτυρα υπεράσπισης, Ελένη Κούρκουλα

Newsroom

Γνωστή για το θάρρος της γνώμης της και τις συχνές τοποθετήσεις στα social media, η Δώρα Χρυσικού έκανε ακόμα μία ανάρτηση με αφορμή τη δίκη Λιγνάδη η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Η γνωστή ηθοποιός, την οποία το τηλεοπτικό κοινό λάτρεψε τη φετινή σεζόν μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του Mega  «Γη της Ελιάς», έκανε ένα post αναφερόμενη στην Ελένη Κούρκουλα. Ειδικότερα, η κυρία Χρυσικού έγραψε: «Ανεξάρτητα από τις απόψεις μου για την υπόθεση Λιγνάδη, σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ τη σοβαρότητα και την ειλικρίνεια της κ. Κούρκουλα».

 

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε, πως η πρώην βουλευτής Β΄ Αθηνών βρίσκεται ανάμεσα στα πρόσωπα που συμμετέχουν στη δίκη Λιγνάδη ως μάρτυρες υπεράσπισης, μαζί με τον πρώην σύζυγό της Διονύση Παναγιωτάκη.

Να θυμίσουμε επίσης πως για το γεγονός πως η κυρία Χρυσικού πριν από έναν χρόνο τάχθηκε υπέρ της Ζέτας Δούκα -όταν η δεύτερη κατηγόρησε τον Γιώργο Κιμούλη για κακοποιητική επαγγελματική συμπεριφορά, δέχθηκε μήνυση από τον γνωστό σκηνοθέτη.

Δώρα Χρυσικού για Γιώργο Κιμούλη: «Τον έτρεμα, πήγαινα κλαμένη στο θέατρο»

Ένας χρόνος έχει περάσει από τότε που η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή πως στο παρελθόν υπέστη ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία από Γιώργο Κιμούλη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ηθοποιού και ιδρύτριας της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «Anasa», ο σκηνοθέτης την κλώτσησε και την έβρισε στο πλαίσιο θεατρικής συνεργασίας που είχαν το 2008-2009.

Στην ίδια παράσταση συμμετείχε η Δώρα Χρυσικού, η οποία μίλησε στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και υπογράμμισε πως ο συνάδελφός της ήταν ένας άνθρωπος που φοβόταν πολύ λόγω των αντιδράσεών του. «Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα. Είχε μία επιβολή πάνω μας για όλους αυτούς τους λόγους… Εμένα ήταν το όνειρο της ζωής μου να παίξω με τον Γιώργο. Θεωρούσα πολύ μεγάλη τιμή ότι ήμουν σε αυτόν τον θίασο, ότι θα είχα έναν ρόλο δίπλα του, ότι θα μπορούσα να μαθητεύσω στο πλευρό του».

Γιώργος Κιμούλης: Με αγωγές στρέφεται κατά της Ζέτας Δούκα και του ΣΕΗ - Ζητά αποζημίωση

Πριν από λίγες εβδομάδες, έγινε γνωστό πως στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης, στρεφόμενος σε βάρος συναδέλφων του. Με 2 αγωγές που κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο στρέφεται κατά της ηθοποιού Ζέτας Δούκα αλλά και σε βάρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Επίσης στρέφεται κατά της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά.

Δώρα ΧρυσικούδίκηΕλένη ΚούρκουλαΔημήτρης Λιγνάδης