Lifestyle|17.03.2022 23:30

«Τόνια Σωτηροπούλου πότε θα γίνεις μάνα;»: Η έντονη ενόχληση της ηθοποιού

Newsroom

Καλεσμένη στην «Κυψέλη» βρέθηκε η Τόνια Σωτηροπούλου και σε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, στην οποία ένιωσε πολύ άνετα, προέβη σε κάποιες προσωπικές αποκαλύψεις οι οποίες είχαν (και) αρνητικό πρόσημο. Για παράδειγμα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε μία πολύ άκομψη ερώτηση με την οποία έρχονται συνεχώς αντιμέτωπες οι γυναίκες και που εξακολοθούν πολλοί άνθρωποι να τη θέτουν. 

Αλήθεια, πώς νιώθει όταν ακούει το: «Πότε θα γίνεις μάνα;».

«Με θυμώνει αφάνταστα. Θεωρώ ότι είναι τρομερή αγένεια το να γράφει κάποιος σε φωτογραφία: ”Α έχει φουσκωμένη κοιλιά, είσαι έγκυος!”. Μπορεί να μην συμβαίνει σε εμένα, αλλά μπορεί μία γυναίκα να μην μπορεί να κάνει παιδιά. Μπορεί να μην θέλει σε αυτή τη φάση της ζωής της, μπορεί να μην θέλει να κάνει ποτέ. Αυτό είναι το στίγμα της πατριαρχίας που υπάρχει».

«Φτάνει 35 μία γυναίκα και λένε δεν έχει πολύ χρόνο να κάνει παιδιά. Μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Μπορώ να υιοθετήσω 35 κουνέλια, αν θέλω να ζω με κουνέλια και να μην κάνω ποτέ παιδιά. Μπορώ να κάνω 5 παιδιά. Να υιοθετήσω παιδιά. Είναι δικό μου πρόβλημα. Με θυμώνει όταν κάποτε σου γράφουν: ”Αντε να κάνεις ένα παιδάκι ή σου εύχομαι να κάνεις ένα παιδάκι. Αυτό είναι πρόβλημα της κοινωνίας μας. Η έλλειψη ευαισθησίας είναι ο πυρήνας όλων των κακών της κοινωνίας μας».  

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με τα social media και την προβολή και εξήγησε τί ακριβώς αφήνει να φανεί μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζει.

Τόνια Σωτηροπούλουειδήσεις τώρασυνέντευξημητρότητα