Lifestyle|06.02.2019 10:24

Ράνια Κωστάκη: Tο σοβαρό πρόβλημα υγείας και τα 8 χειρουργεία (vid)

Newsroom

Πριν λίγες μέρες, η ραδιοφωνική παραγωγός Ράνια Κωστάκη μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια.

Η Κωστάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη και αναφέρθηκε στα γυναικολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει από την ηλικία των 18 ετών και τα χειρουργεία που έχει κάνει.

«Από τα 18 μου μπαινοβγαίνω στα νοσοκομεία. Τώρα κοντεύω στα 40. Πρόσφατα έκανα το έβδομο χειρουργείο. Μετά το τελευταίο ο γιατρός μου είπε πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μη μπορέσω να αποκτήσω παιδί. (...) Αυτή η πάθηση που έχω είναι ενδομητρίωση και αυτή τη στιγμή υποφέρουν από αυτή την πάθηση 180 εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο. Εγώ έχω την πιο επιθετική μορφή της και ουσιαστικά κάνει επίθεση σε όλο το αναπαραγωγικό σύστημα της γυναίκας. Ακόμη κι αν χειρουργηθείς μπορεί να ξαναεμφανιστεί ακόμη και μέσα σε ένα μήνα» είπε η ραδιοφωνική παραγωγός.

«Ο εχθρός της πάθησης αυτής είναι η εγκυμοσύνη. Αν φτάσεις στο τελικό στάδιο αναγκαστικά φτάνεις στη διαδικασία, αν δεν έχεις καταψύξει ωάριο, να δανειστείς. Δε θα μπω στη διαδικασία νέων φαρμάκων και ορμονοθεραπείας για να κάνω παιδί. Θα προτιμήσω την υιοθεσία. Μπορεί να φαίνεται πως το αντιμετωπίζω ψύχραιμα, αλλά πονάω ακόμη», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Ράνια Κωστάκη.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Ράνια ΚωστάκηΜεσάνυχτα