Lifestyle|18.03.2022 17:00

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μιλάει για όλα: «Έλεγαν ότι είμαι ομοφυλόφιλος επειδή βαφόμουν»

Newsroom

Μία εκ βαθέων εξομολόγηση έκανε ο Δημήτρης Κοργιαλάς στην εκπομπή MEGA καλημέρα το πρωί της Παρασκευής 18/3. Ο γνωστός τραγουδιστής, ανάμεσα σε άλλα μίλησε στην κάμερα για την απόφασή του να μετακομίσει στην Ναύπακτο με τον γιο του, το λόγο που δεν μιλάνε με την Ευρυδίκη, αλλά και τα διάφορα σχόλια που άκουγε για τη σεξουαλικότητά του.

«Αποφάσισα να μετακομίσω στη Ναύπακτο, γιατί είναι το καλύτερο για το παιδί. Όταν ερχόμαστε Αθήνα μένουμε με την Φωτεινή, οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές», είπε στην αρχή ο 50χρονος καλλιτέχνης.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη της κουβέντας πήραν τα σχόλια που άκουγε για τη σεξουαλικότητά του. «Τα media, ειδικά πιο παλιά, με παρεξηγούσαν πάρα πολύ. Μπορεί να βάφεσαι, μπορεί το οτιδήποτε. Υπήρχε ένα κυνηγητό από πίσω το οποίο εμένα δεν με ένοιαξε ποτέ. Το κακό είναι που βλέπω ακόμα και τώρα να προσπαθούν να προστατέψουν τα παιδιά τους να μη γίνουν ομοφυλόφιλοι. Δηλαδή έλεος! Είμαστε πια στο 2022. Εμένα με έλεγαν επί καθημερινής βάσεως, που εν τω μεταξύ, καμία σχέση».

Σε άλλο σημείο της ενδιαφέρουσας κουβέντας υπήρξε αναφορά στην προσωπική του ζωή αλλά και την Ευρυδίκη. «Η πρώτη μου γυναίκα, η Δήμητρα, δεν καταλαβαίνω γιατί μου μιλάει ακόμα. Με τόσα που πέρασε. Η Ευρυδίκη, γιατί να μου μιλάει; Αν δεν έχει κάτι να σε κρατάει. Έχει τον άνδρα της να περνάει καλά».

ομοφυλοφιλίαΔημήτρης Κοργιαλάςειδήσεις τώραμακιγιάζ