Lifestyle|18.03.2022 15:55

Ο στόχος επετεύχθη: Mila Kunis και Ashton Kutcher συγκέντρωσαν παραπάνω από 30 εκατ. για την Ουκρανία

Newsroom

Ήταν 3 Μαρτίου όταν η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) και ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) ξεκίνησαν καμπάνια προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τη στήριξη του ουκρανικού λαού. Σε πιο πρόσφατα και πάρα πολύ καλά νέα, το πασίγνωστο ζευγάρι που κινητοποιήθηκε αμέσως, κατάφερε να ξεπεράσει τα 30 εκατομμύρια δολάρια που ήταν ο αρχικός στόχος.

 

Η 38χρονη ηθοποιός, η οποία κατάγεται από την Ουκρανία, μαζί με τον 44χρονο σύζυγό της, φρόντισαν όλες αυτές τις ημέρες να ενημερώνουν μέσα από αναρτήσεις τους τούς followers σχετικά με την εξέλιξη της καμπάνιας τους και το αυξανόμενο ποσό. Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή τους, ενημέρωσαν το κοινό πώς έχουν κατακτήσει το στόχο τους με την εξής δήλωση:

«Θέλουμε να σας πούμε πως πετύχαμε τον στόχο μας. Παραπάνω από 65 χιλιάδες άνθρωποι κινητοποιήθηκαν προσφέροντας χρήματα για καλό σκοπό. Είμαστε ευγνώμονες για τη στήριξη. Κι ενώ αυτό απέχει σίγουρα πολύ από μία λύση για το πρόβλημα, η συλλογική μας προσπάθεια τουλάχιστον θα προσφέρει μία πιο ομαλή προσγείωση στους τόσους ανθρώπους που προχωρούν στο μέλλον τους με αβεβαιότητα», λέει σε κάποιο σημείο η ηθοποιός και ο σύζυγός της προσθέτει, «Η δουλειά μας εδώ έφτασε στο τέλος της. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε πως όλη αυτή η αγάπη που ξεχείλισε από εσάς, μέσα από αυτή την καμπάνια, θα έχει την καλύτερη επίδραση σε όσους την έχουν ανάγκη».


Τέλος, το ζευγάρι προέτρεψε το κοινό να μη σταματήσει την προσφορά επειδή ο επετεύχθη ο στόχος αλλά παρέπεμψε τον κόσμο στις πλατφόρμες Flexport.org και Airbnb.org για περαιτέρω βοήθεια στους Ουκρανούς.

 

ειδήσεις τώραΆστον ΚούτσερΜίλα ΚούνιςΟυκρανίαπόλεμος