Lifestyle|06.02.2019 11:07

Παραίτηση έκπληξη από το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»

Newsroom

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος, η ηθοποιος Σοφία Μουτίδου παραιτήθηκε από την θεατρική παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» και ο αντικαταστάτης της είναι ο Παντελής Καναράκης.

«Έχουμε νέα αποχώρηση βόμβα, αυτή την φορά από παράσταση που ήδη παίζεται. Η Σοφία Μουτίδου πλέον δεν είναι στην παράσταση "Μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή", από απόψε θα βλέπουμε στον ρόλο της τον Παντελή Καναράκη. Ο οποίος βέβαια έχει παίξει στην συγκεκριμένη παράσταση, αλλά άλλο ρόλο».

Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι η νέα παράσταση της Σοφίας Μουτίδου «Ήθη και έθιμα εκτός Σένγκεν», θα ανέβει στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού και όχι στο Ριάλτο (θέατρο στο οποίο παίζεται το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»). Οι φήμες θέλουν την ηθοποιό να έχει τσακωθεί με τον θεατρικό επιχειρηματία, αφού δεν θα κάνει στο Ριάλτο τη δική της παράσταση. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα είπε η ηθοποιός στον δημοσιογράφο κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ σύντομα θα αποκαλύψει τι έχει συμβεί.

T

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι σχέσεις της Σοφίας Μουτίδου με τον Αλέξανδρο Ρήγα που υπογράφει την επιτυχημένη παράσταση παραμένουν άριστες, αφού είναι και κουμπάροι.

Η Σοφία Μουτίδου, που είναι και δεινή YouTuber, παραιτήθηκε για δικούς της λόγους.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Σοφία Μουτίδου