Lifestyle|18.03.2022 20:27

Τέα Πρέλεβιτς: Η κατάψυξη ωαρίων στα 30 και ο σύντομος γάμος με μέλος βασιλικής οικογένειας

Newsroom

Η Τέα Πρέλεβιτς, κόρη του πρώην Σέρβου μπασκετμπολίστα, Μπάνε Πρέλεβιτς, και αδερφή της Άννας Πρέλεβιτς, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και προέβη σε κάποιες προσωπικές αποκαλύψεις.

Ειδικότερα, η νεαρή επιχειρηματίας, αναφέρθηκε στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων και το λόγο που την ξεκίνησε σε αυτή τη φάση της ζωής της. «Έχω ξεκινήσει τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων. Το πήρα απόφαση και έμαθα ότι το κάνω και σε μια πολύ καλή ηλικία γιατί έκλεισα τα 30 και μου είπαν ότι οι καλές ηλικίες είναι 28 με 36 και από τότε νιώθω μια ασφάλεια. Νιώθω ότι προσφέρω στον εαυτό μου την ασφάλεια ότι μια μέρα, όταν και εφόσον είμαι έτοιμη και έρθει η σωστή στιγμή, θα μπορώ να έχω μια δική μου οικογένεια, ένα δικό μου παιδάκι. Σήμερα, δεν είμαι έτοιμη για τη μητρότητα, δεν το σκέφτομαι καθόλου και είναι ο λόγος που έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία».

Στο βίντεο που ακολουθεί, μιλάει για τη διαδικασία αλλά και τον πρώην σύζυγό της:

Πολλοί θα θυμούνται το σύντομο γάμο της με μέλος βασιλικής οικογένειας της Ινδίας

Σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2night Show», η 30χρονη κοπέλα είχε πει σχετικά: «Ήμουν παντρεμένη. Ο γάμος μου κράτησε 3-4 μήνες κάπου εκεί, ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Ήμουν 25 χρονών, παντρεύτηκα στα 26 και είχα κλείσει τα 27 όταν χώρισα. Ο πρώην άνδρας μου είναι Ινδός, μεγαλωμένος στην Αγγλία και μέλος της Βασιλικής οικογένειας της Ινδίας. Αλλά δεν είναι έτσι όπως ακούγεται. Έχω ταξιδέψει αρκετές φορές στην Ινδία, έχω πάει και στο παλάτι. Είναι από τις πιο όμορφες χώρες. O γάμος μας έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στο Λονδίνο. Το χειμώνα θα κάναμε παραδοσιακό Ινδικό γάμο, αλλά ακυρώθηκε. Του εύχομαι ότι καλύτερο, χωρίσαμε γιατί είχαμε κάποιες ασυμβίβαστες διαφορές».

γάμοςειδήσεις τώραΤέα ΠρέλεβιτςΆννα Πρέλεβιτς