Lifestyle|20.03.2022 08:00

Tα ζώδια σήμερα 20 Μαρτίου: Η Σελήνη στον Σκορπιό οξύνει τη διαίσθηση και φέρνει αλλαγές

Newsroom

Ο Ήλιος κάνει την εμφάνισή του στον Κριό τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση, θα εκδηλωθεί ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες, οι προσεγγίσεις θα είναι παρορμητικές και αυθόρμητες. Καινούργια ανοίγματα θα υπάρξουν τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή, θα υπάρξει δυνατότητα για ουσιαστική αλλαγή.

Οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν την ψυχολογία, οι συναναστροφές και οι επαφές θα είναι τονωτικές. Προσοχή στην τάση για πείσμα και εναντίωση, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις. Οι διαθέσεις θα είναι επαναστατικές, αντικομφορμιστικές, προσοχή στις υπερβολές και στους έντονους ενθουσιασμούς.

Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στον Σκορπιό τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, οξυδέρκεια, κτητικότητα, καχυποψία. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια καλό θα είναι να μη δώσουν έκταση στην αμφιβολία και στην αμφισβήτηση, οι αποφάσεις που θα παρθούν θα πρέπει να στηρίζονται όχι μόνο στη διαίσθηση αλλά και στη λογική.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη θα υπάρξει ορθολογισμός και πειθαρχία, φεύγουν τα εμπόδια ανοίγει ο δρόμος για επιδιώξεις. Προσοχή στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα ενδεχομένως να υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δημιουργήσουν εσωτερική ένταση, άγχος, ίσως και πανικό, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στις απογοητευτικές σκέψεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, το κέφι σου είναι χαρακτηριστικό και φωτίζει τα πρόσωπα με τα οποία συναναστρέφεσαι. Είναι ξεκάθαρο ότι κεντρίζει την προσοχή όλων με την χαρά και την παιδικότητα που εκφράζεσαι. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις το απόγευμα καθώς η ένταση αυξάνεται και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να επηρεάσουν σχέσεις με φιλικά πρόσωπα. 

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Πιθανές αλλαγές σε οικονομικά σχέδια και δράσεις μπορεί να σε οδηγήσουν στο να υιοθετήσεις νέες συμπεριφορές και τρόπους διαχείρισης του εισοδήματός σου. Απέφυγε τις ρήξεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και προσαρμόσουν στα νέα δεδομένα που μπορεί τελικά να σε γνωρίσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, οι σχέσεις με το οικογενειακό περιβάλλον σε απασχολούν έντονα καθώς δεν αποκλείεται να έχουν επηρεαστεί από γεγονότα που έχουν δημιουργήσει νευρικότητα. Οι κόντρες δεν θα ωφελήσουν τις συζητήσεις και θα σε οδηγήσουν σε ρήξεις που τελικά θα σε πληγώσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις κάθε ένταση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πρωτότυπες σκέψεις μπορεί να υπάρχουν που θα σου δώσουν την ώθηση για νέες συνεργασίες και επαγγελματικές επιδιώξεις. Ο προσωπικός τρόπος διαχείρισης των δεδομένων θα πρέπει να είναι ανατρεπτικός καθώς καλείσαι να λειτουργήσεις αντισυμβατικά με τους συνεργάτες σου ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική σου ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η επικοινωνία με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος λειτουργεί ευνοϊκά στην ψυχολογία σου και σου δίνει δύναμη να δραστηριοποιηθείς στα αντικείμενα που σε ενδιαφέρουν. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις πιθανές εντάσεις που δημιουργούν προβλήματα και να αξιοποιήσεις τον χρόνο υιοθετώντας ιδέες που μπορούν να σου προσφέρουν πολλά. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκκρεμότητες σε αιφνιδιάζουν και καλείσαι να τις αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και μακριά από τον έντονο συναισθηματισμό που δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα και να λειτουργήσεις αντισυμβατικά ώστε να προσαρμοστείς στη νέα κατάσταση που προκύπτει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, η αίσθηση ότι καταπιέζεσαι από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είναι έντονη και αυτό σε πληγώνει βαθιά. Το βέβαιο είναι ότι δεν θα μείνεις άπραγος καθώς οι αντιδράσεις σου θα είναι σφοδρές και μπορεί να οδηγήσουν σε καυγάδες. Το βράδυ η διάθεσή σου αλλάζει και αντιμετωπίζεις τους γύρω σου με θετικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Καχυποψία και παιχνίδια ελέγχου επηρεάζουν σημαντικά τις συνεργασίες και δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε κόντρες. Οι κινήσεις των συνεργατών σου σε εκνευρίζουν καθώς πιθανά να προσπαθήσουν να σου επιβληθούν. Κινήσου διαισθητικά και μην επιδιώξεις να πάρεις αποφάσεις ενώ βρίσκεσαι σε ένταση αφού αυτό θα οδηγήσει σε λάθη.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, μπορείς να αφιερώσεις χρόνο στα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου, αυτό όμως που κυρίως επιδιώκεις είναι να ασχοληθούν μαζί σου. Η συμπεριφορά σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο ώστε να αποφύγεις προστριβές που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα και θα οδηγήσουν σε σφοδρές διαμάχες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συζητήσεις που μπορεί να υπάρχουν σε επαγγελματικό επίπεδο ανατρέπουν τα δεδομένα και καλείσαι να προσαρμοστείς σε νέες καταστάσεις που δοκιμάζουν την ανάγκη σου για σταθερότητα. Μην αντιδρά σπασμωδικά σε ότι σου προτείνουν και σκέψου μεθοδικά να βρεις τα θετικά σημεία που μπορείς να εξελίξεις στον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η ανάγκη να απομονωθείς και να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και σε πληγές που έρχονται στην επιφάνεια κυριαρχεί. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς νιώθεις ότι προσπαθούν πιεστικά να σε βάλουν σε ένα πρόγραμμα που δεν εκφράζει εσένα και σε περιορίζουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αυξημένες υποχρεώσεις στη δουλειά μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς καλείσαι να ανταποκριθείς σε πολλά ενώ αυτό που πραγματικά επιθυμείς είναι να απομακρυνθείς από όλους. Η συμπεριφορά σου μπορεί να δημιουργήσει αντιδράσεις που δεν θα είναι ευχάριστες για αυτό φρόντισε να προσαρμοστείς.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με φιλικά πρόσωπα και να περάσεις χαλαρές στιγμές εκφράζοντας πιθανές ιδέες σου. Οι όποιες αμφιβολίες σου μπορούν να μείνουν στην άκρη αρκεί να υπάρχει καλή θέληση. Αυτό θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις και πιθανές εντάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν τις απογευματινές ώρες. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές συναλλαγές σε απασχολούν έντονα καθώς υπάρχουν ανατροπές τις οποίες θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Το ένστικτο και οι ιδέες σου μπορεί να λειτουργήσουν ιδανικά και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να βγεις από το αδιέξοδο με κερδοφόρες λύσεις για σένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται με εκδηλώσεις έντονο εκνευρισμό σε περίπτωση που αντιληφθείς ότι δεν καταλαβαίνουν τον τρόπο που σκέφτεσαι. Η διαλλακτικότητα θα βοηθήσει να ξεπεράσεις την όποια νευρικότητα υπάρξει. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επαγγελματική σου πορεία σε απασχολεί έντονα καθώς υπάρχουν αυξημένες υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς. Παράλληλα υπάρχει και αυξημένη ένταση που δεν μπορείς να ξεπεράσεις με ευκολία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν χτυπήματα κάτω από το τραπέζι που θα σε οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις με ανώτερους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, η ανάγκη για να αυτοπροβολή γίνεται ισχυρότερη από ποτέ όμως αυτό δεν σε εμποδίζει στο να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να αντιληφθείς τι είναι αυτό που τους ευχαριστεί. Επικεντρώνεσαι στην εικόνα σου και σε πιθανές ριζικές αλλαγές που σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις και μπορούν να σε βοηθήσουν σε ότι αφορά την κοινωνική καταξίωση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν είναι πολλές και μπορεί να σου προκαλούν ιδιαίτερο άγχος. Είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις κατάλληλες διεξόδους για να αντιμετωπίσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις σου καθώς οι πρωτότυπες σκέψεις σου μπορούν να δώσουν τις απαραίτητες λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να πρωτοτυπήσεις στην καθημερινότητα καθώς μπορείς να γίνεις άκρως δημιουργικός ευχαριστώντας τους γύρω σου. Οι εκπλήξεις που επιφυλάσσεις δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα σε προσωπικό επίπεδο και ανανεώνουν σημαντικά την επικοινωνία με το περιβάλλον σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν σου προκαλούν νευρικότητα και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις συζητήσεις που πραγματοποιείς. Δείξε διαλλακτικότητα και μην επιτρέψεις στις ανασφάλειες σου να κυριαρχήσουν καθώς θα οδηγήσουν σε κόντρες που δεν θα σε βοηθήσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι σημαντικές και επικεντρώνεις όλο σου το ενδιαφέρον στο να περάσεις όμορφα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Φρόντισε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις καθώς η νευρικότητα και η επιθετικότητα από πλευράς σου θα ενοχλήσουν σφόδρα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι διαφωνίες που μπορεί να υπάρχουν με τους συνεργάτες σου μπορούν να λυθούν αρκεί να δείξεις διάθεση συναίνεσης και κατανόησης τις επιθυμίες τους. Ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε συμφωνίες σε σχέση με την ακίνητη περιουσία, καλά θα κάνεις να προσαρμοστείς σε νέα δεδομένα που σου ζητούνται γιατί μπορεί να είναι τελικά υπέρ σου.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να υπάρξει αρμονία και ισορροπία με τα πρόσωπα που αγαπάς. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από τα όριά σου αλλάζοντας ριζικά νοοτροπία και τρόπο σκέψης, κάτι που θα βοηθήσει στο να έχεις ισότιμες και ειλικρινείς σχέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αιφνιδιαστικές προτάσεις μπορεί να υπάρξουν που θα σου κεντρίσουν την προσοχή. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίξουν οι πρωτότυπες ιδέες σου καθώς είναι σημαντικό το γεγονός ότι δείχνεις να αντιλαμβάνεσαι γρήγορα πως πρέπει να κινηθείς και τι είναι αυτό που θα δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ζώδια Μαρτίουαστρολογικές προβλέψειςειδήσεις τώραζώδιαωροσκόπια