Lifestyle|21.03.2022 09:55

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο δώρισαν το ρετιρέ των 100.000 ευρώ - Ποιος είναι ο τυχερός

Newsroom

Στα ευχάριστα νέα του σαββατοκύριακου, είναι το project που «έτρεχε» εδώ και αρκετές εβδομάδες ή αλλιώς ο εξωφρενικός για τα ελληνικά δεδομένα διαγωνισμός δωρεάς ενός σπιτιού έφτασε στο τέλος του. Ο λόγος για το ρετιρέ με θέα στην Ακρόπολη που αποφάσισαν να χαρίσουν σε έναν τυχερό τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και που πλέον θα έχει ιδιοκτήτη κάποιον που θα στεγάσει όλα του τα όνειρα εκεί. 

 

Ο διαγωνισμός που αρχικά «έτρεξε» στον προσωπικό λογαριασμό του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο Instagram και που μετά το σάλο που ξέσπασε -απόρροια κάποιων δηλώσεών του αναφορικά με φερόμενο ως εμπλεκόμενο στο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, μετατέθηκε στη συνέχεια στο προφίλ των διοργανωτών Αντετοκούνμπο όπου και εκεί έγινε τελικά η κλήρωση. Βέβαια, ο γνωστός influencer συμμετείχε στο live της κλήρωσης στο ρόλο του συντονιστή.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, στην αρχή της της κλήρωσης αναφέρθηκε στο Θεό ευχαριστώντας Τον, για το γεγονός πως εκείνος και η οικογένειά του έχουν -πλέον- τη δυνατότητα να κάνουν ένα τόσο σπουδαίο δώρο.

 

Ο διαγωνισμός για τη διεκδίκηση του σπιτιού που είχε περισσότερες από 690.000 συμμετοχές ανέδειξε νικήτρια μια κοπέλα που όπως ήταν αναμενόμενο δεν μπορούσε να πιστέψει το γεγονός πως η τύχη τής χαμογέλασε με αυτόν τον τρόπο. Το επιπλωμένο ρετιρέ με θέα στην Ακρόπολη κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ και η τυχερή Μιχαέλα θα στεγάσει όλα της τα όνειρα εκεί. 

Η υπερτυχερή κοπέλα επικοινώνησε με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης και δήλωσε σοκαρισμένη. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είπε ότι θα προσπαθήσει να είναι στην Ελλάδα όταν θα γίνει η παράδοση του σπιτιού, ενώ ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για να μπορέσουν οι Μπακς να κατακτήσουν και πάλι την κορυφή. 

«ΣΠΙΤΙ ΑΞΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100.000€ για ΠΑΝΤΑ δικό σου, με τους @antetokounbros σε συνεργασία με τη @greekhome.gr. Ο/Η νικητής/τρια του giveaway θα κερδίσει για ΠΑΝΤΑ δικό του ένα ΣΠΙΤΙ full επιπλωμένο και πλήρως ανακαινισμένο, με το κλειδί στο χέρι, αξίας άνω των 100.000€» έγραν στο μήνυμά τους που ξεκίνησε την Τρίτη 04/01/22.

διαγωνισμόςσπίτιΑλέξανδρος ΚοψιάληςΓιάννης Αντετοκούνμποειδήσεις τώρα