Lifestyle|21.03.2022 10:37

Kanye West: Τον «πέταξαν» από τα Grammy εξαιτίας «της ανησυχητικής online συμπεριφοράς του»

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram
Instagram

Μπορεί το άλμπουμ «Donda» να είναι υποψήφιο σε πέντε κατηγορίες των φετινών βραβείων Grammy, ανάμεσά τους κι εκείνο για το «Καλύτερο album της χρονιάς, αλλά ο Κάνιε Γουέστ (Kanye West) δεν θα ανέβει στη σκηνή - όπως περίμεναν οι θαυμαστές του - για να τραγουδήσει τα νέα του κομμάτια. Η διοργάνωση ακύρωσε την performance, όπως επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος του ράπερ, εξαιτίας «της ανησυχητικής online συμπεριφοράς του».

Ο Ye, όπως θέλει να τον αποκαλούν, το τελευταίο διάστημα «παρενοχλεί» δημοσίως την πρώην συζύγό του, Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και τον τωρινό σύντροφό της, Πιτ Ντέιβινσον (Pete Davidson). Το cyberbullying του Γουεστ στην πρώην σύζυγό του, τον Ντέιβιντσον αλλά και σε όσους τους υπερασπίζονται, όπως ο παρουσιαστής Τρέβορ Νόα (Trevor Noah), είχε σαν αποτέλεσμα να «κλείσει» προσωρινά ο λογαριασμός του ράπερ στο Instagram.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της πλατφόρμας ο ράπερ παραβίασε με τις αναρτήσεις την πολιτική της εταιρείας αναφορικά με το hate speech και το bullying. Ο Ye έγραψε ότι ο 28χρονος Ντέιβιντσον θα παρασύρει την Κιμ «στον κόσμο των ναρκωτικών» επειδή «κάθε δυο μήνες πάει σε κλινική αποτοξίνωσης», ενώ έχει αναφέρει ακόμα ο νυν σύντροφός της έχει AIDS. Ο Γουέστ έχει θίξει επίσης πολλές φορές τα προβλήματα της επιμέλειας των παιδιών του στο Instagram, δημοσιεύοντας σερί με βίντεο  υποστηρίζοντας ότι η Κιμ τον εμποδίζει να δει τα παιδιά του. Θυμίζουμε πως η ισχυρή γυναίκα του Instagram υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021 το οποίο και εκδόθηκε επισήμως στις 2 Μαρτίου.

Τα Grammys αποφάσισαν να ακυρώσουν την performance του Ye ίσως και λόγω του ότι ο Τρέβορ Νόα - στον οποίο ο West επιτέθηκε με ρατσιστικά σχόλια - θα είναι οικοδεσπότης των βραβείων, τα οποία είναι προγραμματισμένα για τις 4 Απριλίου.

Ο ράπερ αυτό το διάστημα έχει δεσμό με την 24χρονη Αμερικανίδα, Tσάνεϊ Τζόουνς, γνωστή στα μίντια και ως «ο κλώνος της Kιμ Καρντάσιαν». Η ομοιότητά της με την Κιμ Καρντάσιαν είναι εκπληκτική. Οι φήμες για σχέση μεταξύ τους άρχισαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αφού ο Κάνιε εθεάθη να περνά χρόνο μαζί της σε δείπνο και σε ένα πάρτι στο Μαλιμπού στις 9 Φεβρουαρίου 2022. 

GrammyΚάνιε Γουέστειδήσεις τώραβραβείαΚιμ Καρντάσιαν