Lifestyle|21.03.2022 13:44

Πέτρος Φιλιππίδης: Η κατάθεσή της Παπαχαραλάμπους στο ΣΕΗ - Σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Ψυχικό

Newsroom

Εν αναμονή της επανέναρξης της δίκης Φιλιππίδη, στο φως της δημοσιότητας ήρθε η κατάθεση της Άννας Μαρία Παπαχαραλάμπους στο πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών όπως έδειξε και σε σχετικό ρεπορτάζ το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας 21/3.Η ηθοποιός, περιέγραψε τον τρόμο που έζησε από τον Πέτρο Φιλιππίδη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους σε θεατρική παράσταση, όταν η ίδια ήταν 24 ετών. 

«Ο καταγγελλόμενος προέβη επανειλημμένα σε σοβαρές πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας μου και όχι μόνο», αναφέρει σε ένα σημείο στην καταγγελία της ενώ σε άλλο υπογραμμίζει: «Ουρούσε επιδεικτικά στο νιπτήρα του καμαρινιού μου (...) Έζησα καθεστώς βίας και τρόμου».

Έπειτα από την αναβολή της δίκης Φιλιππίδη, η οποία μετατέθηκε στις 28 Μαρτίου, νέα στοιχεία προκύπτουν για τον ηθοποιό ο οποίος θα βρεθεί στο εδώλιο κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της εκπομπής το «Πρωινό» Ισίδωρο Φίκαρη, ο ηθοποιός αντιμετωπίζει δυσκολίες στην υγεία του, είναι «αποστεωμένος» και καταβεβλημένος με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να σηκωθεί.

Την ίδια ώρα σε πλειστηριασμό βγαίνει από τις 27 Απριλίου το σπίτι που έχει ο Πέτρος Φιλιππίδης στο Ψυχικό, κάτι που αναφέρθηκε στο «Πρωινό» και το ρεπορτάζ που έδωσε ο Τάσος Τεργιάκης. Πρόκειται για ένα οικόπεδο 675 τ.μ και μέσα έχει δύο μεζονέτες. Είναι και οι δύο ιδιοκτησίας του ηθοποιού, ενώ στη μία μένει η οικογένειά του. Η πρώτη προσφορά είναι 645 χιλιάδες ευρώ και το σπίτι είναι 360 τ.μ.

Σε άλλα νέα αναφορικά με τη δίκη, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ανέφερε στην εκπομπή πως η πλευρά των δικηγόρων των τριών θυμάτων ζήτησαν οι καταθέσεις τους να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών. 

κατάθεσηδίκηΆννα Μαρία ΠαπαχαραλάμπουςΠέτρος Φιλιππίδηςειδήσεις τώρα