Lifestyle|21.03.2022 19:54

Ο Γιάννης Μπέζος για το #MeToo αλλά και την επιτυχία: «Η σκηνή δε θέλει φοβισμένους ανθρώπους»

Newsroom

Επίσημη πρώτη σήμερα για την πολυαναμενόμενη εκπομπή του Open «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον». Η παρέα, καλοσώρισε το τηλεοπτικό κοινό με χαμόγελο, αμεσότητα αλλά και πολλά αποκλειστικά θέματα. Ανάμεσα στις ενδιαφέρουσες συνέντευξεις και αυτή ενός ηθοποιού που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην τηλεόραση και το θεατρικό σανίδι. 

Ο λόγος για τον Γιάννη Μπέζο ο οποίος σε μία από τις σπάνιες δημόσιες τοποθετήσεις του, μίλησε μεταξύ άλλων, για την επιτυχία και πως το μυστικό είναι να μην επαναπαύεσαι, ενώ τόνισε τη σημασία της αυτοπεποίθησης, αφού η σκηνή «δε θέλει φοβισμένους ανθρώπους».

«Δεν μπορούν οι άνθρωποι να έρθουν να πληρώσουν για να δούνε έναν φοβισμένο άνθρωπο», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Ακομα, μίλησε για την ιδιαίτερότητα της δουλειάς του ηθοποιού και υ[ογράμμισε πως πιστεύει πολύ στη σκληρή δουλειά και στην προσπάθεια. Οι πιο δύσκολες μέρες που έπρεπε να παίξει στο θέατρο ήταν όταν έχασε τους γονείς του, όπως ο ίδιος δήλωσε. Σχετικά με το #ΜeΤoo είπε πώς δε θα «πρέπει να ρίχνουμε άλλο νερό σε αυτό τον μύλο».

Τέλος, χαρακτήρισε γελοιότητα το γεγονός πως κάποιοι μεγαλύτεροι σε ηλικία υποδύονται τους νέους. «Αυτά είναι φαιδρά πράγματα» δηλώνει ο ηθοποιός.

Αναλυτικά το οπτικοακουστικό απόσπασμα: 

συνέντευξηειδήσεις τώραOPENΜάριον ΜιχελιδάκηΓιάννης Μπέζος