Lifestyle|21.03.2022 21:54

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου για τα 64 χρόνια καριέρας: «Όσο μπορείς να υπάρχεις πάνω στη σκηνή, είναι ζωή»

Newsroom

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής του Open «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» βρέθηκε ο Γιώργος Κωνσταντίνου δίνοντας μία απολαυστική συνέντευξη στη Μάριον Μιχελιδάκη.

Ο σπουδαίος ηθοποιός με το τεράστιο βιογραφικό, μίλησε για τη θεατρική παράσταση «Παγίδα» στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο ΖΙΝΑ αλλά και για τα 64 χρόνια καριέρας δηλώνοντας πως «όσο μπορείς να υπάρχεις πάνω στη σκηνή, είναι ζωή». Στη διάρκεια της κουβέντας, περιέγραψε πώς προέκυψε η υποκριτική καθώς όπως είπε «δεν την είχε ως στόχο από την αρχή». Μαλιστα αποκάλυψε πως στο Εθνικό έδωσε εξετάσεις κάνοντας μία σκηνή από τον Άμλετ που τελικά δεν «έπεισε». Έτσι, η διαδρομή του ξεκίνησε από το θέατρο Κουν. Ο Γιώργος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε φυσικά στον μεγάλο δάσκαλό του Κάρολο Κουν και για το πόσο σύγχρονος ήταν. Όπως δήλωσε «του χρωστάει τα πάντα» αν και δεν έφυγε με τις καλύτερες συνθήκες από εκεί.

Αναφορικά με το #MeToo θεωρεί πως καλώς έγινε καθώς τώρα θα φοβάται κάποιος να προβεί σε τέτοιες απαράδεκτες και χυδαίες συμπεριφορές. Ακόμα, μίλησε για τον πόλεμο στην Ουκρανία και για το πόσο τραγικές είναι οι σκηνές που βλέπουμε. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, σε τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τον μοναδικό, Γιώργο Κωνσταντίνου. Όπως είπε: «είναι πιο νέος από όλους και πως τους βάζει όλους κάτω». 

Αναλυτικά το βίντεο παρακάτω

Μάριον ΜιχελιδάκηΓιώργος Κωνσταντίνουσυνέντευξηπρεμιέραειδήσεις τώραOPEN