Lifestyle|22.03.2022 11:44

Ελένη Ράντου: Σε κώμα δικός της άνθρωπος μετά από χτύπημα - Η έκκληση για βοήθεια

Newsroom
Μία δύσκολη κατάσταση από αυτές που δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα μοιράστηκε η Ελένη Ράντου στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook. Παρ' όλα αυτά, η γνωστή ηθοποιός με μια λιτή ανακοίνωση βρήκε το κουράγιο να απευθύνει έκκληση για βοήθεια μέσω του ισχυρού λογαριασμού της για δικό της πρόσωπο.
Ειδικότερα, μια φίλη της βρέθηκε χτυπημένη σε κεντρικό δρόμο της Καλλιθέας από κάποιον ασυνείδητο οδηγό. Δυστυχώς, η γυναίκα βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και η γνωστή καλλιτέχνης από τη στιγμή που έκανε την ανάρτηση δεν έχει δώσει κάποιες νέες πληροφορίες. Όπως ήταν λογικό, η ανάρτηση είχε εκατοντάδες κοινοποιήσεις από κόσμο που ευαισθητοποιήθηκε. 

«Παράκληση. Την Πέμπτη 17/3 μια φίλη μας, βρέθηκε χτυπημένη στο κεφάλι επί τη οδού Πλάτωνος και Φιλαρέτου γωνία. Στην Καλλιθέα-Αθήνα. Ώρα συμβάντος 12-1 το μεσημέρι. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Επειδή δεν γνωρίζουμε πώς έγινε παρακαλούμε όποιος είδε κάτι ή αν υπάρχει κάποια κάμερα στο σημείο εκείνο που να κατέγραψε το γεγονός, να ειδοποιήσει», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star δόθηκε ρεπορτάζ από την Άννα Σταματιάδου και όσα έχουν γίνει γνωστά. Πρόκειται για μητέρα δύο παιδιών, η οποία επέστρεφε από τη δουλειά της στο σπίτι της. Μέσα σε 24 ώρες έκανε δύο χειρουργεία στο κεφάλι και η οικογένειά της είναι σε σοκ, ενώ αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας.

κώμαειδήσεις τώραΕλένη Ράντου