Lifestyle|22.03.2022 12:00

Silvio Berlusconi: 5 δισ. η περιουσία που διεκδικούν τα παιδιά του - Δεν τον αφήνουν να παντρευτεί την 32χρονη σύντροφό του

Newsroom

Ο 85χρονος πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας και μεγιστάνας των ΜΜΕ Σίλβιο Μπερλουσκόνι (Silvio Berlusconi) έκανε ένα «συμβολικό» γάμο με την 32χρονη σύντροφό του Μάρτα Φασίνα, βουλευτή του κόμματος Forza Italia, και τα πέντε παιδιά του έπαθαν ένα μικρό ... εγκεφαλικό. Ο λόγος - όπως αναφέρει η Daily Mail - είναι η περιουσία του διάσημου Ιταλού πολιτικού που αγγίζει τα 5 δισεκατομμύρια λίρες!

Αφού ξεπέρασε την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, ο Μπερλουσκόνι ξανά προς τη δόξα τραβά και ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του. Το ζευγάρι έκανε έναν γάμο που δεν ήταν... γάμος, αλλά μία συμβολική τελετή όπου η Μάρτα φόρεσε νυφικό και το... όλον κόστισε 400.000 ευρώ. Η «γιορτή αγάπης», όπως την αποκάλεσε, έγινε σε μια ιστορική ιδιοκτησία που ονομάζεται Villa Gernetto στην πόλη Λέσμο, βόρεια του Μιλάνου.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τις αρχές του 2020, όταν η Μάρτα κατάφερε να κερδίσει την εκτίμησή του και την αγάπη του, στέλνοντάς του μια σειρά από γράμματα που τον γοήτευσαν τόσο πολύ που παράτησε τη σύντροφό του μετά από 12 χρόνια σχέσης.

 

Έξαλλη η Μάρτα που δεν παντρεύτηκε νόμιμα τον Σίλβιο της... καρδιάς της

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, μπορεί να έμοιαζε πολύ με γάμο, αλλά δεν ήταν, με την Μάρτα - όπως αναφέρει πηγή στην Daily Mail - να είναι έξαλλη. Τα πέντε ενήλικα παιδιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι πιστεύεται ότι είναι εξοργισμένα με την πρόθεση του πατέρα τους να παντρευτεί τη Μάρτα. Όταν - και αν - υπάρξει γάμος η Μάρτα θα γίνει κληρονόμος με μερίδιο στην περιουσία άνω των 5 δισεκατομμυρίων λιρών του 85χρονου πρώην Ιταλού πρωθυπουργού. 

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επέλεξε για την περίσταση ένα μπλε κοστούμι Armani. Η Μάρτα φόρεσε λευκό νυφικό Antonio Riva, φτιαγμένο από γαλλική δαντέλα με μια ουρά μήκους 3,5 μέτρων, με το κόστος να εκτιμάται περίπου στα 20.000 ευρώ.

 

Σίλβιο Μπερλουσκόνιπαιδιάκληρονομιάγάμοςειδήσεις τώρα